Sidor

tisdag 1 januari 2013

Miljonär

Att vakna på årets första dag som miljonär hade inte gjort ont...om man säger så. Hade det sedan varit dubbelt upp kanske stickningar hade infunnit sig i hela kroppen....men det hade inte gjort ont ändå. Och faktum är att det kunde faktiskt ha varit så...om den där dumma siffran nummer 28 hade kunnat komma upp. Vilken adrenalin kick det var. Jag och Benny har inte spelar Bingolotto på flera år och så spelade vi igår kväll, och vi hade dubbellotter. Och efter att Benny fick ihop 4 i rad gick det 8 nummer innan det blev bingo.....och det var där adrenalinkicken kom :) Men skit samma. Kul var det. Och istället för att fira att man hade varit miljonär idag har jag slängt ut julen.....iallafall i köket för det är vad jag har orkat med.

Nyårsafton gick över all förväntan superbra förbi. Det känns så bra när både  vuxna och kattungar är så trygga ihop med mig att dom inte reagerade det minsta trots att det smällde på rätt så bra här, speciellt på våran baksida.Vi tittade ju på tv:n och jag hade Vin och Val som låg på min mage, resten av dom låg lite här och var runt mig....Lillan hade placerat sig på mina fötter så jag hade svårt att stiga upp. ......och Audrey hade parkerat sig på min arm. Kände mig nästan lite kidnappad där ett tag.....kom ingenstans.
Och då har jag bara 9 bebisar kvar här hemma, 4 av dom har ju flyttat. Och även om inte Timothy är såld än så får han bo hos Katri tills han blir det. Men ni ska veta att det är tomt här....saknar ju dom små grynen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck