Sidor

måndag 28 januari 2013

Och nu då?

Vad kommer att hända här nu då framöver?
Just nu så är här bara Anjelica av kattungarna som är kvar att flytta. Fick tag på hennes (och Lunas) husse i fredags för att stämma av när dom skulle hämtas vilket var meningen helgen som var. Men han var sjuk och kunde inte komma förrän i slutet av denna veckan. Inga problem alls för mig att ha dom kvar...men givetvis blir jag lite nervös. Jag har ju liksom varit med om det innan och det har någon gång slutat med att köparen har dragit sig ur.

Jag har ingen koll på den nya hona från Tyskland. Mailade ägaren häromdagen för att höra med henne om hon hade hittat flygtid och så men har ännu inte fått något svar. Så där vet jag inte heller hur det blir. Hon kan ju ändra sig. Ska maila henne senare idag igen....måste ju veta för att kunna planera.

Allt negativa avlöser varandra här. Jag vill att det ska ta slut nu för jag vet inte hur länge jag orkar mer. Det har bara varit skit med en massa olika saker enda sedan augusti förra året. Tjafs med en del uppfödare/kattungeköpare. Min moster som dog i december och nu Dijana som lämnade oss för bara några dagar sedan. Vänner som separerar.
Min hälsa....den vill inte alls vara med. Tjafs med olika läkare som vägrar lyssna på mig och som vägrar skriva ut recept på Progynon. Fast där kommer jag INTE att ge mig. Ska kontakta KK i Värnamo idag för en tid så jag kan tjata hål i huvudet på dom. (ska kanske be "min" läkare skriva ut, han som ska ha Anjelica) Nä, skojar bara.....fast jag skulle nog inte tveka att fråga honom om det kommer till kritan.
Min tandvärk som gör mig galen (ska till tandis i morgon igen) och på det bihåleinflammation.

Fast det som faktiskt är jobbigast just NU är att Nickolina och Oliver ligger inne på BB. Dom fick åka in redan i fredags men fick åka hem igen då läkarna stoppade bebisen. Men igår fick dom åka in igen och har fått vara inne över natten. Jag hoppas att grabben stannar kvar i den goa värmen ett tag till, Nickolina är bara i vecka 31. Så mina tankar är hos dom hela tiden nu.

Det enda som egentligen har varit positivt hos mig sedan i augusti är ju bebisarna som jag har haft. Mina underbara ungar. Det är så tomt utan dom.
Och så underbara glädjespridaren Lisa. Tack för att du finns och för att du lyssnar. Älskar dig och är så glad att du har kommit in i mitt liv.

1 kommentar:

  1. Goosh bruden, glad att ha dig med och det är bara att ringa vet du. Hoppas att de syr in Nicolina på sjukan lägger henne på rygg och knyter ihop henne och att hon får stanna där. Kram min vän

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck