Sidor

söndag 13 januari 2013

Mina små odjur

Jisses, hur ska detta gå när alla har flyttat? Jag kommer ju att längta ihjäl mig efter var och en....och dom som kommer att vara kvar kommer jag att pussa och krama ihjäl. Det kommer att bli många timmar extra om dagen som jag kommer att ha tillgodo och som jag inte riktigt vet vart jag kommer att göra med. För katterna som blir kvar här hemma sover ju också och det många timmar om dagen. Fast när det gäller Lillan så har jag henne hos mig fast hon sover. Just nu ligger hon framför mig på databordet.

Jag har ändrat på min annons på Blocket idag när det gäller Timothy som är till salu. Har sänkt priset. Jag kommer säkert att få lite påhopp för det men det bryr jag mig inte om. Han bodde ju som sagt hos Katri och Joakim och han hade fått bo kvar där tills han är såld. Men det känns inte rätt mot någon, speciellt inte mot Tim som kanske hinner rota sig hos dom och ska behöva flytta. Det var en dam som ringde tidigare ikväll och som ville ha honom. Och om inte hon ändrar sig så kommer hon och hämtar honom imorgon. Om inte så är han iallafall här hemma. Katri och Joakim var så snälla så dom kör hem honom hit. Jag har ju så svårt med mörkerkörning så jag fixade inte ens att möta upp dom i Ullared. Och Benny kunde inte köra för Benny åkte iväg till Norge idag för att jobba. Det var en tråkig resa för honom och igår kväll gick han runt här och gosade och kramade alla katterna extra mycket. Han vet inte i dagsläget hur länge han är borta men är det 2-3 veckor så har ju alla hunnit flytta. 

Det är synd om Vin...han har en blåtira. Nä, alltså den är inte blå men hans vänstra öga är lite svullet och det rinner. Han fick det igår under lek så någon av dom andra har antagligen kommit åt hans öga. Det ser inte skadat ut och det har blivit bättre. Men jag får nog åka in med honom under morgondagen för säkerhets skull. Det går vilt till här emellanåt. Alla har ju en egen vilja. Har tagit lite bilder idag på dom små odjuren.

Den blåa backen är alltid poppis. Ser du vem som är vem???? Lika är dom iallafall. Till höger Anastasia och till vänster Alan







Anastasia





Alan





Audrey







Anjelica







Mitt lilla ufo...Lillan







Mitt andra ufo....Téa




Och så Vin med sin blåtira




1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck