Sidor

torsdag 17 januari 2013

Hemma hos...reportage

blir det inte. Inte så mycket iallafall. Har väl delat med mig rätt så mycket tidigare här när jag har renoverat om här hemma med färg och tapeter. I februari så tapetserade jag ju i hallen (målade först men var inte nöjd). När allting var klart så kom det ju upp lite nytt på väggarna, bland annat ramar som var guldfärgade. Jag var inte riktigt nöjd då det gröna i hallen har inslag av silver. Men just då kände jag det som ett avbrott med det guldfärgade. Jag hade då en lampa på skänken men den var i stort sett aldrig tänd för att jag var rädd att någon av katterna skulle sätta ner nosen där för att lukta och då hade dom bränt. sig.

I julas så hade jag en adventsstake där, den var tänd dygnet rund. Fanns en orsak till det och det var att jag skulle se om jag hade några kattungar framför mig när jag gick upp på natten. När jag plockade bort den så blev det väldigt mörkt i hallen, till och med Benny hade vant sig vid att det var ljus där. Så vi åkte iväg till Ullared en dag för att kolla om vi kunde hitta något som vi gillade och vi fastnade för en vägglampa som är i silver. Nu blev det helt fel med bilderna som hade guldram så det var bara att ta ner dom. Och så beställde jag lite bilder som jag tog på barn och barnbarn i somras. Dom skulle jag ha i silverramar som jag hade. Idag kom bilderna så jag har pysslat med att få väck dom gamla och fixa till det nya. Under tiden så funderade jag på vad i hela friden jag ska ha på väggen i datarummet......tapeten går ju i silver där också. Och så kom jag på det. Så i morgon tänker jag gå ut i förrådet med själva ramarna och spraylacka dom i silver för jag har ju silver färg :)

Vädret ute har varit helt underbart idag. Inte för att jag har varit ute, vågar knappt sticka ut nosen för det kalla får det att ila i mina tänder och dom har jag asont i nu när jag var hos tandläkaren både förra veckan och nu i tisdags. Men solen som skiner så får jag perfekt ljus i köket. Och med katterna på bordet får jag superfina bilder. Så idag har jag fotat igen. Och på dessa bilder så ser man klart och tydligt vilka färger mina katter faktiskt har. Färgerna blir alltid rätt när man fotar i dagsljus. Och jag blev supernöjd. Så nedanför har jag valt en bild av varje kattunge som jag gillar bäst :)

Jag har under flera dagar, snart i 2 veckor försökt att laga min skrivare. Jag har nästan lyckats. Men den sista justeringen får jag inte ihop. När jag skriver ut något som har text så flyter bokstäverna liksom ihop, jag blir till och med yr i huvudet när jag försöker läsa vad som står där. Så nu har jag tröttnat. I morgon tänker jag köpa en ny skrivare, ska ändå med mamma till Gislaved och handla. Var faktiskt iväg till biblioteket för att skriva ut köpekontrakten som jag kommer att behöva ganska så snart...men gissa vad....deras skrivare fungerade inte heller. Hmmmm












Det är inte lätt att ta bild i hallen för det är för trångt






Beställde även bilder på Michaela och Angelica (Bennys flickor) så nu har den ramen också kommit upp på väggen i vardagsrummet




Bytte gardiner också, fast det gjorde jag igår.



2 kommentarer:

Här kan du lämna dina tassavtryck