Sidor

tisdag 15 januari 2013

Söta som socker

Jag brukar ju gå igenom kattungarna på onsdagar med att klippa deras klor och gå igenom öron och ta bort det smutsiga som finns där. Men idag kände jag att jag ville göra det istället och gjorde det också. Tänk vad snabbt dom får in rutinerna! Idag när jag höll på med var och en av dom så spann dom till och med....när jag klippte klorna :) Sen när jag rensade öronen så var dom till och med på väg att somna. Den enda som protesterade var Lillan som tyckte idag att hon ville ha sina klor ifred. Men hon protesterade bara några sekunder sen tittade hon på mig med stora ögon och spann hon också. När det gäller att noppa deras öron så finns det inte så mycket att noppa faktiskt. Inte för att jag tar det varje vecka, men den av kattungarna som har en liten tofs varje vecka är Lillan så man ser ju vilka som har det och vilka som inte har det. Fast jag noppar alla iallafall.....för att dom ska få in det som rutin.

Jag behövde inte åka till veterinären med Vin, hans öga blev bättre. Det rinner fortfarande lite ur det men han kniper inte och det är inte lika svullet. När jag gick igenom Jamie så blev jag lite ledsen. Hon blir ju aldrig av med sin svarthaka. Och nu var det väldigt tunt med päls där igen. Hon har haft extra mycket sen hon fick sina bebisar, men å andra sidan så har hon alltid haft bekymmer med det. Förhoppningsvis försvinner det när hon blir "stor" Men det är ju typiskt när det är något på gång för henne. Det är precis som att hon vet och då kliar hon själv lite extra mycket. Men som tur är inget sår. Och det som är på gång nu är ju att hon flyttar till Tyskland i slutet av månaden. Skulle ju vara nice om hon var ok då. Något annat är ju också att Jamie har mycket vax i öronen. Får hålla på och rensa där ungefär var tredje dag. För längesedan så slutade jag att rensa stup i kvarten för jag trodde att det var jag som störde allt men det blev inte bättre. Hennes mamma Tindra har samma problem och jag kunde se tendenser på Priscilla också.

Några bilder kommer idag. Sätter inte ut alla här. Vet att dom flesta som läser min blogg även har Facebook och där finns även bebisarnas nya familjer så resten av bilderna kommer där. Dock blev det inte några bilder på Anjelica. Hon låg och sov. Och så bjuder vi på lite film där det är mys i köket där Lillan tvättar Vin och även Téa kommer och hjälper till. Den andra filmen är på Anastasia som tjattrar efter vippan. Jag har haft många bebisar som har varit galna och tjattrat efter vippor men ingen har varit lika skogstokig i dom som Anastasia


























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck