Sidor

fredag 18 januari 2013

Lek i kartonger

Det blev ett väldigt sent inlägg idag. Väldigt sent. Men jag kan inte sova för det bultar i hela vänster sida av skallen. När jag ska ge katterna mat och böjer mig ner får jag ett jättetryck i hela vänster halva. Då inte bara vid tänderna, även om det är mest där...utan hela vänstra sidan av huvudet. Känner mig nästan svimfärdig för givetvis gör det asont.  Men annars mår jag nästan bra. Lite ont i tänderna, svullen i tandköttet på grund av infektion, hungrig för jag kan typ bara få i mig soppa. Men äter jag inget går raklång och knappt andas för att det inte ska isa...Ja då mår jag bra :) Skit samma....det går väl över tills jag dör.......Förresten så behöver jag gå ner lite i vikt :)

Idag är det ju pensionsdag och som vanligt så har jag fått köra omkring med min mamma. Jag skulle ju iväg och köpa skrivare igår men jag tog det idag...skulle ju ändå köra mamma till Gislaved. Och då jag tycker fruktansvärt synd om mig själv just nu så så tröstshoppade jag (förlåt Benny) Men jag kunde inte låta bliiiiiiiiii. Var inne i Rusta för jag var tvungen att ha en ny stor dörrmatta då denna nu är så gammal och bara korvar sig och ger mig utbrott varje gång jag går över den. Väl inne på Rusta så skulle dom ju givetvis ha en massa massa reasaker.....För när jag trösthandlar så är det inte i form av kläder/smink....nä, jag handlar till hemmet. Förnyelse här hemma får mig att må bra. Nu köpte jag superfina lampor, 2 olika sorter, 2 av varje. Nya fönsterlampor i svart till vardagsrummet och så ledlampor ut till köket. Dom kostade inte mer än 49:- styck, det var halva priset. Ledlamporna vet jag att jag har kollat på tidigare men jag har inte haft lust att ge närmare 100:- för en. Dom jag köpte är i klar färg men jag tror att jag ska ta en till tur och köpa någon av dom andra färgerna också när jag känner för att byta. Dessutom så köpte jag blockljus som går i silver. Dom har jag tända nu på byrån i hallen, blev superbra. Dom är gjorda i vax och går på batteri. Finns 3 lägen. På, av och så med timer. Sätter man på timern så "brinner" det i 5 timmar. Och sedan går den på i morgon samma tid som jag satte på den tidigare ikväll. Väl framme i kassan så gick jag tillbaka och tog ett set med rosa också.....dom har jag inne på toan. Nice.

Skrivaren ja. Hmmmmm. Jag är inte tekniskt lagt, det bara är så. Jag kan snickra sy och en massa annat men att sätta ihop något som har med elapparater att göra får mig till att bli ett nervvrak. Benny tyckte jag kunde vänta till på söndag när han kommer hem men jag ville ju testa den NUUUUUU. Och jag fick ihop det :) Så nu har jag skrivit ut alla köpekontrakten. Och då jag har en skrivare och kan skriva ut har jag också beställt för att göra blodgrupperingen på Casper. I morgon förmiddag ska han få vara här inne i datarummet själv med mig och inte ha tillgång till vare sig mat eller vatten i 30 minuter. Det klarar han bra. Och så ska jag ta  och topsa honom och sedan skicka iväg till VGL i USA. Sen är det bara att vänta.

Jag vet ju att kattungarna älskar att leka med små kartonger så jag rev sönder flikarna på kartongerna som lamporna var i och där lekte dom i nästan 3 timmar. TRE timmar......att det kan vara så kul :-) Har filmat dom idag då, filmerna finns längst ner i inlägget.






Dom på toan har färgen rosa




Ledljusen som jag har i köket





Just det.....köpte denna lyktan också. Halva priset 99:-




Och lamporna i vardagsrummet






1 kommentar:

  1. Jaha så det är itne bara katter man ska knycka när man är hem till er och hälsar på!? Nä man kan ta med lite av inredningen också... nått "vax"ljus kanske å en ljuslykta såg jag som skulle passa bra. :) Himla snyggt Lotta

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck