Sidor

torsdag 3 januari 2013

Batman

kallar jag ju honom här hemma, givetvis är det Val jag skriver om. Vad han kommer att kallas när han flyttar vet jag inte än. Dom hade ett smeknamn på honom, men vilket det var kommer jag så klart inte ihåg. Hur som helst så skulle det inte bli det som dom hade på lut för det passade honom inte. Och Batman, ja han har kommit på en sak idag.

Han är den enda av alla bebisarna som har kommit på att luckan som är i altandörren, den minsann kan man hoppa ut och in igenom. Och hoppar man ut så är det en helt ny värld där ute. En värld där han är ensam härskare. Det vill säga om Jamie, Luna och Olivia håller sig inne....annars får han dela...men han verkar inte ha något emot att dela med sig. Och det här med att hoppa ut och in ....det har han gjort i stort sett hela dagen så inatt kommer han nog att sova gott. När han har lekt med Vin så har han rätt som det var hoppat ut. Och kvar sitter Vin och tittar undrande vart han har tagit vägen. Likaså ser Casper lika snopen ut varje gång. Han älskar också att vara ute på altanen men han har inte kommit på finessen än om att han kan styra själv när han vill vara ute eller inne. Istället får jag öppna till honom.

Jag skulle ju försöka få lite bilder på Batman idag men det ville sig inte alls. Han är för snabb för mig. Så nu när jag tog lite bilder ikväll så kom han lufsande och nyvaken. Fick ett par bilder men han är supertrött på dom. Har också filmat men den filmen får jag ladda i morgon för det går inte för tillfället....tråkigt. Jag har också tagit en massa bonusbilder idag. Det är verkligen kul att fota nu :)
Jag tror att dom flesta av er nu vet vem som är vem så det bryr jag mig inte om att skriva utan sätter istället ut alla dom bilderna jag tog för en liten stund sedan.





























2 kommentarer:

  1. Det är olagligt sött. ilen på ett helt gäng på sängen är ju bara för sött

    SvaraRadera
  2. Vilka underbaringar ! Jag kan inte se skillnad på Alan o Anastasia :- ) Får kolla extra så att rätt kisse följer med mig hem !!!!!. Förresten så hämtar vi ju samtidigt eller hur !! Kram !

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck