Sidor

tisdag 29 januari 2013

Ingen ny hona

Det blir alltså ingen ny hona från Tyskland. Jag skrev ju igår att jag skulle maila uppfödaren vilket jag gjorde också. Mailet jag fick tillbaka var att hon var trött på grund av arbete och inte kunde/orkade resa. Vilket jag kan förstå. Det är ju inte en resa på 1-2 timmar. Sen så skrev hon att hon hade hittat billigt flyg så att katterna kunde åka själva. Alltså vill hon fortfarande byta men nu vill då inte jag. Jag vill inte att Jamie ska åka ensam i ett flyg, det bara är så. Så Jamie kommer att stanna hemma. Jag såg fram emot detta jättemycket. Men då jag är som jag är så finns det inget att göra. Och jag sätter mig inte i ett flyg själv heller. Och då jag är som jag är så kommer det nu inte att bli något även om uppfödaren kommer med på resan. Jag gillar inte att planer ändras så i sista stund, börjar det krångla så är jag ganska säker på att det kommer att fortsätta.

Nu när jag vet att det inte blir någon ny hona så ska jag skicka iväg mina anmälningar för utställningen i Trollhättan. Måste erkänna att detta är första gången som jag inte känner för att åka på utställning. Men jag har lovat mina kattungeköpare att vara med och hjälpa till, några av dom har ju aldrig ställt britter. Och jag kommer att ha med mig dom 4 som jag har, Jamie, Casper, Téa och Lillan.

Förresten. Det har hänt något med bloggen. Om du använder google crome så kommer det upp länkar i mitt inlägg lite här och var. DET ÄR INTE JAG SOM HAR LÄNKAT. Så klicka inte på det....det är bara en massa skit. Och jag har inte kommit på än hur jag ska få bort det för det går inte att ta bort länkarna på något sätt. Ni som har Windows explore ser inte dessa länkar.


2 kommentarer:

  1. Å skit då men det finns säkert en anledning till detta som vi inte vet nu. Det brukar ju inte djävlas utan anledning. Kram

    SvaraRadera
  2. Samma med min blogg, Lotta! Har fått en annans tjej design, jättekonstigt..

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck