Sidor

fredag 25 oktober 2013

Tomt tomt tomt!!!

Och det är så tråkigt och blääääää. Man tror att man vänjer sig men det gör man aldrig. Känns tomt och tråkigt fast jag vet att det kommer nya liv här inom 1 vecka. Fast det känns så skönt att jag har så trygga ungar så när dom sista blev hämtade idag så passade deras hussar och mattar på att komma alla på samma gång. Alltså, sammanlagt 6 nya människor, men dom skulle iallafall vara med. Älskade ungar. Önskar ER ALLA lycka till.

Jaha....så vad ska jag göra nu...dom kommande dagarna. Iiiiiiii, jag vet inte. OM allting är ok med Lillan imorgon så kanske jag försöker ta mig en tur till Varberg och utställningen för att se hur det går för mina bebisar, inte bara dom som har flyttat idag och som ska vara med utan även dom andra som jag vet kommer. Är ju nyfiken på att se hur dom har utvecklats. Mamma får i så fall vara barnvakt här hemma.

Alltså, OM det blir något. För Lillans mage är lite "bucklig" Hon är väldigt irriterad på att dom för liv där inne, tror hon tycker det är obehagligt. Tvättar sig ofta på just dom ställen där dom har "sparkat" henne. Det är så lite på Téa också. Och båda har börjat bädda lite här och var.
Idag är det ju dag 60 för Lillan. Har vägt henne och kommer att göra det varje dag framöver nu till hon får sina små. Fattar ni hur spännande det är att se vad som kommer att pluppa ut. Jag är alltså så otroligt nyfiken på dom, gäller båda tjejerna.
Lillan väger idag dag 60 4680g och har sammanlagt gått upp med 1282g. Sedan i tisdags, alltså på 3 dagar har hon bara ökat med 23g Så kanske något är på G för dom andra somo har varit dräktiga har inte heller gått upp så mycket dagarna innan, ibland till och med gått ner.
Och så här ser den blivande mamman ut idag.





1 kommentar:

  1. Jaha och inte kan du komma hit heller :) :( Hon ser ut som en barbamamma.... Än leder Ricki vikt uppgången 1322 igår. Ska våga henne i morgon och vet du vaaad?? Snart är det tisdag ....

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck