Sidor

söndag 13 oktober 2013

Téa 6 veckor

Téa har nu alltså gått 6 veckor vilket blir 42 dagar. OM, alltså om hon blev parad när hon gick i löp. Jag vet ju inte det. Jag vet inte om Casper parade henne tidigare. Honorna kan ju alltså bli dräktiga utan att visa att dom löper. Och med tanke på att Casper har försökt para henne flera gånger innan hennes löp så vet jag alltså inte. Så det blir till att hålla koll. Men ska jag gissa så tror jag ändå att det är 6 veckor idag. Och så här står det om det
"Man kan nu se fostren på röntgen. Det är nu lätt att känna kattungarna. Att räkna dem kan vara svårare"
Någon röntgen blir det inte. Och när jag kände på magen nu på morgonen så kände jag...absolut ingenting. Men mage har hon om man säger så. Så det är nog ingen luft där, tror iallafall inte hon är skendräktig. Håller extra stenkoll på henne med tanke på att hon hade livmodersinflammation i somras. Och jag är så lycklig över att hon ens blev dräktig.

Hon äter bra men inte så bra som jag skulle önska. Hennes viktökning är nog väldigt mycket beroende på bebisarna. För i ansiktet ser hon nästan smal ut. Om jag jämför med Lillan som ser lite småtjock ut överallt. Lillan har inte alls så markerad mage som Téa. Lite kul är det att kolla dom så här.
Téa väger idag 3644g och har under veckan ökat med 208g. Sammanlagt nu 568g Lillan hade ökat sammanlagt vid vecka 6 med 704g alltså 136g mer. Jag gissar på att dom får lika många bebbar. Ska bli kul att se om jag har rätt.
Jag har ju fått en hel del röda grabbar. Denna gången kan det bli choklad och lila också med båda tjejerna. Och gissa om jag hoppas på det. Väldigt gärna en chokladhane. En bra sådan som jag kan behålla till vidare avel. Pratade de ju lite med Benny om vilka färger det kan bli och han tyckte om det blir en bra choklad att vi behåller honom. Benny ska i så fall själv få välja.....det brukar alltid bli bäst då :) Han har minsann fått "öga" för det han också. MEN, jag hoppas ändå att Téa får EN röd hane....så jag får veta omhon är padda som jag själv tror.







Igår kväll kom det en hälsning från Téas bror Tony. Och då passar det ju bra att han får vara med i dagens inlägg :) Han väger nu 5,1kg. BRA!!!!!! Tycker han ser så fin ut. Kolla bara ögonfärgen!


1 kommentar:

  1. Ricki är i vecka 7 och har gått upp 910 sedan parning och v tippar på 4, fast jag vill ah 5 ;)

    Jösses vad Tony är stooor trond är snart uppe i 4kg :(

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck