Sidor

tisdag 1 oktober 2013

Lillan 5 veckor

Mitt i allt elände just nu så känns det som ett litet guldkorn som man kan vaska upp, både när det gäller Lillans dräktighet och så även Téas. Givetvis ersätter det ju inte Brooke på något sätt, men man inser att livet går framåt hur jobbigt man än har det. Och det har varit jobbigt idag. Men som sagt, det är bara att resa sig och se framåt.

Lillan har idag alltså gått 5 veckor, 35 dagar alltså och hon har gått mer än halva tiden...bara cirka 30 dagar kvar. Hon har en fin liten kula på magen...fast mest ser det ärligt talat ut som att det är en deg som redan nu håller på att jäsa över. Hennes mage liksom är överallt på henne. Då syns Téas bebisbula mer då den är rundad. Om det är för att Lillan kanske rent av är lite tjock låter jag vara osagt. Veckan som har gått har hon verkligen tagit det lugnt och mer eller mindre sovit sig igenom den. Matlusten har inte varit på topp, kanske mår hon lite konstigt. Fast hon har inte spytt eller haft taskig mage som diarré, hon har helt enkelt inte haft någon matlust. Dom enda gångerna som hon är framme är när det vankas rått kött, då verkar hon kunna äta hur mycket som helst. Vikten på henne idag är 3847g och under veckan har hon gått upp med 95g, sammanlagt nu 449g Något annat som man ser tydligt på henne nu är hennes ljusa fläckar på kroppen som blir större.

När det gäller Casper efter att han kastrerades igår så mår han jättebra. Han var lite lullig till på kvällen men efter att han började äta så blev det bättre för varje timme. Och kan ni tänka er. Jag har haft Casper sedan den 16 november 2012 och om jag lägger ihop all tiden som jag har "tvingat" honom att gosa med mig så är den tiden en droppe i havet mot allt gos det har blivit sedan igår kväll. Han hoppade upp till mig självmant, tryckte sitt huvud både mot min hand och sedan tryckte han kroppen mot mig och lade sig ner. Och han har varit sådan av och till under nästan hela natten. Trodde det berodde på att han var lullig men han gjorde likadant i morse när jag vaknade. Och under dagen så har han inte stuckit i vanlig ordning när jag vill klappa honom. Kanske finns hopp om en otroligt kelen kizze i honom iallafall, återstår att se.

Hörrni!!!! Vet ni vad en printscreen är? Alltså, man kan klicka på en knapp på tangentbordet och så kopierar man sidan som man är på. På mitt bord står det Prt Scr/SysRq. Vill man sedan t.ex skicka den sidan vidare till någon så behöver man ha ett bildprogram där man kan klistra in det som man har kopierat. Jag vet, har man ingen aning om vad det är så är det krångligt. MEN OM du vet vad det är, häng med på detta då.

Jag startade denna bloggen 2010-08-19, alltså lite över 3 år sedan. Min andra blogg som jag hade haft i över 5 år lades ner sådär huxflux och jag misstänkte att det var på gång då det allt oftare var svårt att skriva i den eller ens komma in i den. Så jag kopierade inlägg enda bak till februari och klistrade in här sen så var den andra bloggen borta. Snart så är jag uppe i 50 000 besökare, det har i genomsnitt varit 44 besökare här om dagen. vilket jag tycker är helt otroligt. Om ni tittar lite till höger i skärmbilden ser ni en siffra. Just nu när jag tittar står den siffran på 49930, det är alltså bara 70 besökare kvar innan det stora talet 50000. OM du går in och läser det här och ser att siffran står på 50 tusen, gör en printscreen och skicka det till min mail lotta_wallin@telia.com. Berätta lite om dig själv, skriv gärna ner din länk till hemsidan eller om du har en blogg så kommer du att få ett eget inlägg här. Dessutom så "vinner" du 4 trisslotter som jag skickar till dig. Så det gäller att du skickar med hela ditt namn och adress. Så det får bli sättet jag firar min femtiotusende besökare på. Vilka hänger på?

Bilderna på Lillan är tagna idag.







4 kommentarer:

  1. WOW...nu är du över 50000!!!!! Megagrattis!!!
    Grattis till mysmagarna på Lillan & The....spänningen är olidlig!!!!
    //Kram <3

    SvaraRadera
  2. Otur: har en bild på 49999 ... vid lunch i dag ... men den ger ju ingen utdelning ... Utdelning bjuder du på varje dag i bloggen Lotta!!! Puss! Full fart mot 100000 o många fina kissar o berättelsr!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck