Sidor

söndag 6 oktober 2013

Téa 5 veckor

Det blir en tidig blogg idag. Men så har jag ju också varit uppe redan i 4 timmar. Vaknade vid 2.30 och var klarvaken. Men det kan ju inte bli annat heller när jag slocknar innan 19.30. Klarar helt enkelt inte att hålla ögonen uppe, är så fruktansvärt trött. Jag hinner knappt lägga mig i soffan för att titta lite på tv....3 minuter senare sover jag. Idag måste jag försöka sova middag så att jag orkar vara uppe ett par timmar extra ikväll. Känner mig väldigt taskig mot Benny för att jag inte orkar vara social.
I förrgår så var vi i Halmstad för han skulle hämta hem firmabilen igen. Medan vi stod på parkeringen och han skulle ringa till killen som han skulle möta upp...somnade jag. Och helt ärligt, jag är nästan lite rädd att köra någon längre sträcka för tillfället just på grund av tröttheten. Nog om det.

Téa har nu alltså gått 5 veckor...Det är iallafall vad jag tror. Den gångna veckan har det varit hennes tur att vara dålig på att äta, men även Lillan har ätit dåligt. Bägge tjejerna sucktar efter rått kött så det är väl bara att åka in och köpa lite färs och skinksnitzel. Bara dom äter så är jag nöjd. Det är lite kul att följa tjejerna och jämföra vikterna. Fast dom säger ju absolut ingenting då det är olika linjer. Men den sammanlagda vikten  på dom skiljer sig vid 5 veckor. Lillan vägde 89g mer.
Téa väger idag 3436g och ökningen denna veckan är 75g, sammanlagt nu 360g
Bilderna är tagna nu på morgonen. Lite svårt att se på bilderna. I verkligheten har hon lite större mage.











1 kommentar:

  1. å ricki har ökat 730 sedan parning och det skall alltså vara 6 veckor nu. Är så nyfiekn på alla Casper bebisar som skall komma

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck