Sidor

torsdag 3 oktober 2013

Tindras bebisar 10 veckor

Givetvis har jag haft tankarna på Brooke idag. Det var jobbigt att ta bilder på dom igår och idag när jag skulle väga dom var jag på väg i vanlig ordning att leta upp Brooke för att väga henne först, hade liksom inte en tanke på något annat. SÅ...

Kvar är nu 4 grabbar som växer så det knakar. Tittar man på var och en av dom i bara en minut så lovar jag att man kan se något växa. Vikten på dom idag är inte fy skam och det känns väldigt bra, för denna veckan har dom alla gått upp mycket. Men nu är dom i den åldern att dom inte är i samma behov av att springa 110km i timmen, räcker liksom med 109. Dom är mycket mera med i soffan, har återigen kommit in i en liten dvala där dom gärna sover mestadelen av dagen. Allting i den ordningen som det har varit tidigare och med andra ord som det ska.  Och i vanlig ordning så börjar jag få ångest över att dom snart ska flytta.
Deras vikter denna veckan och veckans ökning är
Burt 1222g +179g
Brian 1156g +169g
Ben 1403g +193g
Bruce 1345g +171g
Kommer att bli väldigt spännande att följa Bens vikt framöver. Jag jämför ju honom lite med Kurt som har varit min största hane och när Kurt var 10 veckor vägde han 1317g. Så till och med Bruce ligger lite över :)

Burt




Brian




Ben




Bruce




1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck