Sidor

onsdag 2 oktober 2013

Obehagligt lugn!!

Det är vad som råder här hemma hos mig. Och med allt som har hänt den sista tiden så blir jag nästan orolig. Casper har inte jagat vare sig Téa eller Lillan sedan han kastrerades i måndags. Inte heller Lillan har jagat Téa och Téa har inte sprungit runt som en yr höna utan huvud....gissar att tjejerna nu börjar inse att dom ska ha små bebisar snart. Jamie har blivit lugn och går inte och gnäller på ungarna för att dom ska dia henne eller för att hon ska ha alla på samma ställe. Och ungarna har kommit in i en tid där dom sover bort nästan hela dagen. Eller så ska dom vara precis där jag är för att dom är så nyfikna över vad jag gör. Idag när jag dammsög var jag återigen tvungen att taupp dammsugaren för att inte köra över någon av dom....för dom springer efter. Likaså var jag tvungen att stänga in dom i rummet när jag moppade. Dom ville gärna hjälpa till och hoppa upp på moppen. Inte mycket till städa då. När jag mockar så ska dom givetvis också vara där med sina hjälpande tassar...vilket resulterar i att alt tar längre tid. Och till slut så ligger dom i sanden och busar. Fast bara så länge som ajg själv håller på där.

Går jag ut i köket så sätter dom sig i en rad och tittar på mig med bedjande ögon
-Snälla, har du en skinkbit till oss...eller en ostbit...eller VAD SOM HIT...TA HIT MATEN!!!!
Dom har lärt sig att tigga riktigt fint om jag säger så. Colin sitter alltid vid Benny när Benny tar sin kvällsmacka vid tv:n. Och Colin tittar och tittar mer storögt för varje bett Benny tar...och Benny ger upp och han får smaka. Det där med stora ögon ja. Alla bebisarna här hemma och även hos mamma har riktigt stora fina ögon.

Har ju tagit bilder på alla idag....ni vet....veckodag i morgon. Och bebisarna hos mamma var ine lätta att fota idag, speciellt Brian...eller Melker som han kommer att kallas för.....Han ville inte gärna vara med på foto idag...han ville bara busa. Idag bjuder jag på en film  och min favvobild av alla bilder som jag tog idag som är på Casper

Förresten...Var det verkligen ingen som tog en printscreen som besökare 50 tusen. Har iallafall inte fått in något. Och det borde ha varit någon gång strax efter lunch idag. Igår var det makalösa 135 besökare...idag hittills 49. Så...Jag gör ett nytt försök till att lotta ut dom där 4 trisslotterna. DEN som skriver en kommentar och blir nummer 10 i DAGENS BLOGG...den får 4 trisslotter.




3 kommentarer:

  1. Ja även om jag inte blir nr 10 så lämnar jag och Murre ett tassavtryck här efter att sett filmen på dessa söta gosiga missarna.

    SvaraRadera
  2. E ingen som tycker sig behöva triss lotter tydligen :-D
    Makalöst ljuvliga bebbar...man smälter!!
    Kramiz♥

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck