Sidor

onsdag 23 oktober 2013

Köttbullar

Jag är tråkad. Jag har varit tråkad hela dagen och inte fått för mig att göra knappt något. Var med mamma på förmiddagen hos polisen i Värnamo för att hon skulle skaffa id-kort. Och det är väl det enda vettiga jag har gjort. Saknar mannen att prata med, har till och med tv:n på så det inte ska vara så tyst. Några bilder har jag heller inte tagit idag. orkar inte, känner inte för det....och dessutom så är det så mörkt så det hade blivit taskiga bilder iallafall. MÅSTE köpa mig en extern blixt. Har sagt det så länge med det blir aldrig av. Men jag tror inte det gör så mycket när det gäller bebisarnas nya familjer. På fredag så har alla flyttat. Ja, så var det ju det här med att vara tråkad. Är det nu ikväll med så jag har satt igång att göra köttbullar till julen. Så mycket annat i affärerna som har med julen att göra så jag kan lika gärna göra dom nu jag också. Med dom kommande bebisarna så vet man aldrig vad man får tid till att göra. Så nu är den första plåten i ugnen och jag tänker minsann äta ett par stycken sen :)

Alltså...dessa bebisar är i en klass för sig. Mamma Jamie har ju slutat ge dom di för bra längesedan. Och jag har ju kommit på dom att dia både Lillan och Téa. Vilket resulterar i att tjejerna får vara för sig själva nattetid och under dagen om jag inte är hemma. Tidigare idag så var båda ute och ungarna kom för att dia på Lillan. När jag föste bort dom så gick dom vidare till Téa. Så det var bara att få in dom i gästrummet och stänga. Men se....DÅ försöker dom hitta tuttar på Casper och dia honom. Och Casper bara ligger där
-Jaja, kom mina små barn, ni kan få gosa med mig. Kan ju knappast vara för att dom små är hungriga för det finns mat till dom...jag lovar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck