Sidor

tisdag 15 oktober 2013

Lillan 7 veckor

Och nu börjar pösmunken ta form...fin form till och med. Man ser nu klart och tydligt att det är en bebismage hon har och inte en deg som håller på att pysa över när som. Hon har börjat äta bra igen men trånar fortfarande efter färskt kött. Men jag vågar inte ge henne för mycket av det. Nu får hon lite som typ godis emellanåt.
Som sagt, magen växer på henne och hon vaggar fram. Men hon får fortfarande sina ryck, mest när hon ska lära ungarna hyfs. För hon tycker dom är fruktansvärt jobbiga nu när dom springer runt hela tiden och leker...även Téa tycker det är jobbigt. Något som jag inte gillar är att jag hittade 3 av ungarna dia på henne.Ännu en sak att hålla reda på. Och om jag inte är inne och har koll så får dom inte vara i samma rum som hon. Risken är ju att dom sätter igång henne annars. Och det är alldeles för tidigt, hon har nu 15 dagar kvar.
Vikten är idag 4333g och under veckan har hon ökat med 231g, sammanlagt 935g. Undrar hur mycket mer hon kommer att gå upp innan dom pluppar ut.










1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck