Sidor

måndag 7 oktober 2013

Renovering av sovrummet

Nu har vi bott här i lite mer än 3 år. Och under dessa åren så har jag sagt många gånger att jag bara måste fixa i ordning sovrummet. Men alla andra rum har gått före. När vi flyttade hit så var ju alla väggar vita. Var lite kul och annorlunda för mig i början men jag tröttnade väldigt fort. Och det är ju tur att jag tycker om att hålla på med sådana här saker för Benny kan helt enkelt inte tapetsera eller för den delen måla. Men lägga golv kan han och det har han fått göra idag. Han är duktig min man och allt blev superbra. Jag är bara SÅ NÖJD!!

Igår morse så började jag att plocka bort allt och tapetsera. Återigen hade jag valt en tapet med mönsterpassning så det tog lite längre tid för mig. Dessutom så var det jobbigare för mig än tidigare, på grund av värken och orken. Men jag blev iallafall klar till 22-tiden. I morse så fick då Benny ta över när det gäller golvet, för det kan jag inte. Nu är allting klart. Det blev alltså nya tapeter, nytt golv och golvlister och så nya knoppar till garderoberna. Det som är kvar nu är att fixa till smågrejorna som vad som ska upp på väggen....och ja...ni vet.



Så här såg det ut innan jag började









Och så här ser det ut nu. Ska ta nya bilder när det är dagsljus och allt är på plats.  Dom vita knopparna fanns här när vi flyttade in.














5 kommentarer:

  1. Så fint det blev, riktigt mysigt!! Kram

    SvaraRadera
  2. Blev ungefär som jag trodde det skulle bli efter din beskrivning. Snyggt jobbat

    SvaraRadera
  3. Superfint, det är sååå roligt att få lite nytt !!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck