Sidor

onsdag 30 oktober 2013

Sänggavel klar

Idag har jag gjort en sänggavel. Vi har ju efter många år köpt en ny säng. Och jag ville inte ha kvar ramen utan jag ville bara ha en sänggavel vid huvudet. Men att hitta någon som man gillar gick inte. Dessutom så var det svårt att hitta någon i storleken som ska vara. För vi har bytt från storlek 90*200 till 105*200. Och doms om jag hittade och gillade lite var svindyra, kostar från 3000:- och uppåt. Så jag bestämde mig för att bygga en egen. Inte för att jag visste hur jag skulle göra eller hur jag ville ha den, idéerna var många. Men till slut så bestämde jag mig till det som blev nu då. Och jag är så sjukt nöjd med slutresultatet och megamallig över att jag fixade det.
Sen så var det ju det här med överkast. Visste ju att vi skulle köpa nya sängar så jag köpte ett nytt för kanske 1 månad sedan. Men jag visste inte då att vi skulle ta bredare sängar så det nya överkastet var för litet. Mamma ville ha det så hon fick ta det. Letade på nätet efter något passande med hittade inget. Ska ju vara extra brett och gärna något som jag gillar och som passar med färgerna. Så jag sydde eget :)

Lillan är idag på dag 64. Vikten idag är 4844g och sen igår har hon ökat med 33g, sammanlagt 1446g. Idag har hon haft det lite jobbigt har jag sett med en hel del sammandragningar. Får se om det kommer några bebisar inatt.


Detta är den gamla sängen




Och här är den nya med gaveln som jag har byggt och det nya överkastet som jag sydde. Färgen på gaveln går i brunt och det är sytt i fuskskinn. Detaljerna är knappar som också går i brunt/guld och med en stjärna.






2 kommentarer:

  1. Superläcker!!!! Men har du 2 105 sängar då.....?

    SvaraRadera
  2. Va fint det blev, du är ju superduktig Lotta.
    Ha en bra helg.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck