Sidor

onsdag 16 oktober 2013

Ofrivilliga fotomodeller

Onsdag idag då, och med andra ord fotografering av bebisarna. Och dom var inte alls samarbetsvilliga idag. Noop....dom ville bara busa och springa iväg. Är glad att det blev några bilder alls. Ni ska bara veta hur många suddiga jag har slängt och sådana bilder där man bra ser rumpen av någon. Alla bilderna finns ute på hemsidan idag för jag hinner inte sätta ut dom imorgon. Ska ju iväg och vet.besiktiga alla på morgonen. Fast jag bloggar ju som vanligt och då kommer också deras vikter.

Det känns faktiskt rätt så lugnt med att Tindras bebisar är 12 veckor i morgon och flyttklara. Ben stannar ju hos mamma. Och Bruce är hemma hos henne 1 vecka extra då han ska på utställningen i Varberg nästa helg, alltså sista helgen i oktober. Även Cher och Cary ska vara med på den utställningen. Och dom 3 blir hämtade nästa fredag. Burt kommer jag att ta hem imorgon efter besöket hos veterinären så att han och Colin lär känna varandra under den kommande veckan då dom ska flytta till samma hem. Och nu på fredag flyttar då Brian. Vet att hans blivande familj ser fram emot det jättemycket. Vet också att alla dessa 12 veckor för dom som har varit med från början är långa...långa av väntan. Men för mig så går tiden alldeles för fort och jag skulle behöva flera timmar extra varje dag för att hinna med allt det jag vill. Kommer ju så klart någon bild av dom i morgon men idag får ni också en bild på varje bebis. Och som sagt, alla andra bilderna finns på hemsidan.


ps....Bloggen är lite lustig idag när det gäller bilderna och färgerna i dom...vet inte varför, rättar kanske till sig sen. Men just nu är det bara bilderna på Cher och Cary som är ok

Burt



Brian



Ben



Bruce



Céline



Cher



Cris



Colin



Cary



Casper




1 kommentar:

  1. alla små pussgurkorna. Skönt att man får se ett apr av dem på utst. framöver....

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck