Sidor

tisdag 30 oktober 2012

VILKEN UTSTÄLLNINGSHELG!!!!!

Helt sanslöst alltså. En helg som inte hade kunnat bli så mycket bättre. Så många vackra katter och lika många underbara utställare. Och trots att jag själv var nervös inför lördagens brittspecial då jag skulle hålla i priserna så funkade det så pass att det blev godkänt. Att jag sen inte fick plats med alla priserna till brittspecialen och huskattsringen gjorde väl kanske inte så mycket. Efter att jag såg allt tillsammans så kan jag inte fatta att jag har varit med om att dra in så mycket priser genom att få olika ställen att sponsra oss. Klappar mig själv på axeln och tycker att månader av jobb gav bra utdelning :)

I vanlig ordning när jag är på utställning så har jag liksom ingen koll på alla katter. Är överallt och ingenstans. Kollar alla vackra katter och då inte bara britter. Pratar med alla underbara människor för att på kvällen däcka av trötthet och värk. Men det är det värt. Och att lördagens brittspecial avslutades med att en britt blev BIS, alltså Best in Show gjorde att jag till och med sov med ett smile på läpparna.

Vill här passa på att tacka alla som har gjort utställningen möjlig. Ni anar inte hur mycket jobb det är. Och tusen tack till alla utställare med britter som kom för att vara med, både från WCF och Sverak...många av er åkte ju riktigt lång. När det gäller brittspecialen som kom där sammanlagt 54 britter. Från början var det 60 men 6 blev dragna av olika anledningar.Av dom 54 britterna så tog domarna ut sina bäta så det till slut blev 10 "bästa britter" typ en brittring. Där fanns 3 från min uppfödning och det är jag mycket nöjd med...helt otroligt. Jag tog en hel del bilder och dom har jag satt ut på Hallandskattens gallerisida...du hittar dom HÄR



Best In Show lördag Bosche Bol de Broeckloni. Brittiskt korthår hane och hans färg är svartsilvertabby, här tillsammans med sin matte Jennie Hörsjö Lundh




 Tawalli's Cameron Diaz kom 2:a




Tawalli's Linda Evans kom 5:a (bilden har jag snott från hennes matte Lena




Tawalli's Oxana Fedorova kom 7:a








Bilder på en del andra britter som också var med






















1 kommentar:

  1. Jaaaa det var en makalös lördag!!! Och TACK Lotta (ja, de går inte att i skrift uttrycka Tacket tillräckligt stort) som gjorde denna dagen till en riktig hejdundrande lyckad BRITT-SHOW med såååå många fina missar! Fantastiska, underbara Lotta!!! Och inte nog med det: PRESENT fick jag oxo!!! Kommer på bloggen strax ... KRAM!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck