Sidor

tisdag 23 oktober 2012

Vals ögon

är mer eller mindre helt öppna, det ena är det helt medan det andra halvt. Kan se små knapphål hos Vincent och Vin också.

Under förmiddagen har det varit lite jobbigt här. Priscilla var ute en liten sväng men bara efter cirka 30 sekunder så var det bråk på gång. Givetvis fick hon komma tillbaka in i rummet med en gång men Jamie har varit småirriterad på både Olivia och Luna. Så hon har fått vara inne med alla ungarna själv, och när jag har haft Olivia inne där för att hon ska ge di så har jag varit med. Och det har gått hur bra som helst, dom ligger vid varandra och ger sina små mat precis som innan. Så medan dom är hos bebisarna så är det ok. Mycket tror jag att irritationen från Jamie till Olivia främst bebor på att Olivia leker mer än är hos sina bebbar. Hon tycker nog att det inte är så kul längre. Dessutom så börjar hon gå in i löp och jag tror att det är just löpet som är boven här. Men det blir nog bra.

Men faktum är och förblir att Priscilla MÅSTE flytta. Antingen om jag kanske hittar en fodervärd till henne eller säljer henne. I nuläget känner jag att det bästa vore att sälja henne. Det är lite jobbigt att ha en hona på foder, det kräver mycket jobb av fodervärden...inte bara en massa bebismys. Dessutom så är det nog svårt att sätta en vuxen hona på foder. Så nu kommer jag att ta tag i det på riktigt. Mina framtida planer inför min uppfödning börjar ta mer och mer form. Någon gång i december kommer jag att skriva om dom, förmodlingen har jag fått klarhet i allt då...vi får se. Men innan dess så säger jag inte så mycket om det.
Jamies bebisar väger idag

Vanessa 127g +12g
Val 167g +9g
Vincent 199g +15g
Vin 193g +19g





1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck