Sidor

torsdag 25 oktober 2012

Olivias bebisar 3 veckor

Ojojoj.....vart tar tiden vägen. Dom är redan 3 veckor och jag tycker inte alls detär så längesedan som jag hjälpte till när Olivia födde dom. Så härligt att se dom utvecklas, så härligt att hålla på med dom. Pussa dom på magen och bara ha en massa bebisgos. Detta är livet, jag lovar. Finns absolut ingenting bättre.

Tycker dock att bebisarna är lite sena när det gäller både att börja leka och att öppna sina ögon riktigt. Men det kommer, kan ju ha med linjen att göra. Kan lugnt påstå att här finns en liten kopia av Olivia. Téa är så lik henne fast Téa kommer att ha mer rött i sig, och eventuellt tror jag att hon får mindre öron. Klicka HÄR så ser du hur Olivia såg ut när hon var 3 veckor. Hela kullen är jämn och fin. Och ska jag vara riktigt ärlig så är jag väldigt väldigt sugen på att inte sälja Téa. Vi får se vad som händer.
Idag så blev Tom tingad. Hoppas hans blivande matte kommer och hälsar på honom snart igen, när han blir lite större och lite busigare :-)
Vikterna på dom idag är

Tom 360g +100g
Tina 376g +117g
Tèa 333g +92g
Tony 346g +95g
Tammy 291g +75g

Kan också berätta att jag är supernervös. I morgon bitti när klockan blir 6.40 så ska Radio Halland ringa upp mig och prata med mig inför helgens utställning. Och som inte det räcker så ska jag vara med på måndag morgon igen. GISSA om jag är nervös alltså :) Sänds live så jag hoppas verkligen inte jag gör bort mig



Tom 







Tina 







Tèa 







Tony 







Tammy 






Visst är Olivia och Téa lika??




1 kommentar:

  1. Téa har mindre öron och bredare nosparti som jag ser det?. Skulle nog spara Téa om jag var du för hon är otrolig

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck