Sidor

torsdag 11 oktober 2012

Olivias bebisar 1 vecka


Idag har alltså Olivias kids hunnit bli 1  vecka. Till och med lilla Teri hänger med oss fortfarande och driver oss till vansinne. Den lilla loppan har en alldeles egen vilja om vad hon vill och inte vill. Och hon vill inte äta mer ersättning. Noop, hon belägrar sig vid mjölkbaren och låter magen bli full där. Så nu finns det inte mycket mer jag kan göra för att få i henne mat. Det går inte att tvinga henne, speciellt inte som hon vrider och vänder på sig som en hal ål, och skriker högt. Givetvis blir jag lite orolig över att hon trots allt inte får i sig allt som hon behöver för sen igår har hon gått ner igen.

Annars så funkar allting bra. Dom andra äter och ökar i vikt riktigt bra. Så mycket till bilder blir det inte på dom, faktiskt inte en enda en :( Olivia blir orolig när jag plockar upp dom och dom piper det minsta. Hon gillar inte att dom är ledsna så det är bara att gilla läget. Hon är superduktig mamma. Är hon utanför bolådan när dom ligger och sover och sedan hör det minsta pip så mer eller mindre springer hon in. Från och med idag så uppdateras vikten bara på deras veckodag och vikten gäller ökning under en vecka, och den ökningen gäller idag också.

Tom 170g +89g
Tina 163g +71g
Tèa 169g +80g
Tony 177g +94g
Teri 76g -11g
Tammy 137g +63g

Idag så är det dag 64 för Jamie. Förra gången hon väntade så fick hon just på denna dagen. Inget har hänt under dagen mer än att hon har bäddat och krafsat lite här och var. Så nu har jag sovit nästan hela eftermiddagen så att jag har ork för natten ifall att det behövs. Lite undehållning från henens förra dag 64 kan du läsa HÄR

3 kommentarer:

  1. Ja den bloggen minns man!!! Så rolig att läsa!Sitter fortfarande klistrad vid din blogg o håller tummarna att allt ska gå bra och att alla ska leva lyckliga i alla sina dar. Hämta krafter när du kan mellan varven. Många kramar!!!

    SvaraRadera
  2. Var det inte det jag trodde när jag inte ahr sett röken av dig idag. Ringde inte ifall du sov, vilket du gjorde. Den lilla råttan Teri måste vara nära släkt med Ricki. De två som vet vad som är vad ;) Kunde nog tro att Teri blir kvar om hon klarar sig. Hon är bara för söt och har man kämpat så!!!!

    Väntar med spänning på Olivia nu.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck