Sidor

onsdag 10 oktober 2012

Jobbig natt

Det har varit en fruktansvärt jobbig natt där det inte fanns så mycket till positiva tankar. Igår morse så trodde jag och säkert dom flesta med mig att det hade vänt för Teri. Men sen på eftermiddagen så började hon pipa när hon andades, det lät som fågelkvitter emellanåt. Det var inte mycket mat som jag fick in henne. Och under natten så fick jag inte i henne något heller, inte en enda gång. Hon bara pep och vände bort huvudet. Och det var dom enda gångerna som hon pep, det var när jag försökte mata henne, annars så låg hon tyst hos Olivia och sov.
Emellanåt såg det ut som att hon låg vid en tutte och diade.. Och det såg så ut nu i morse också när jag skulle försöka ge henne mat, det såg ut som att hon diade. Så när jag tog bort henne så drog jag faktiskt bort henne från tutten. Och inte fick jag någon mat i henne heller. Så mina förhoppningar om att hon skulle ha ökat något i vikt sedan igår morse var minimala, men se tji fick jag. När jag vägde henne igår kväll så visade det lika mycket som på morgonen men hon har faktistk ökat med 4g under natten......får hon i sig så det räcker under natten då???? Ja, jag vet inte. Jobbigt är det ialla fall.

Utöver den jobbiga natten så var gårdagen lika jobbig den. På förmiddagen kände jag att Olivia igen hade börjat få mjölkstockning så det var bara att smörja henne. På eftermiddagen var det mer så det var bara att fortsätta olja in henne och det gillar hon inte. Inte heller ungarna gillar att vara vid tutten när hon är så flötig. Så dom diade inte lika mycket som dom brukar.Den enda som inte brydde sig var Tèa, tycker hon låg vid en tutte hela tiden, av och till så slogs grabbarna om samma tutte. Det var väl som som inte var hårda antar jag. Jaja......hur som helst så är det borta nu på morgonen.
Men jag känner mig ändå rätt så off nu....trött...trött...trött. Önskar någon kunde lasta av mig en natt så att jag kunde få sova.Att be Benny om hjälp med detta funkar inte, han har inte en susning om hur han skulle fixa det. Men men, det är bara att bita ihop. Jag får passa på att vila när ungarna vilar. Vikten på dom idag är

Tom 157g +12g
Tina 157g +12g
Tèa 155g +22g
Tony 158g +9g
Teri 80g +4g
Tammy 125g +6g

För 2 dagar sedan pratade jag med min brorsa John om han hade funderat klart angående Priscilla. Det hade han inte. Men jag bad honom ändå att hjälpa mig med henne och låta henne bo där på foder. OM det inte fungerar så får hon bo där isåfall till jag hittar henne ett nytt hem. För det fungerar verkligen inte här. John ska ju ha Steve också och det är ju lite annorlunda när det är en liten bebis, och hane. Hon accepterade ju Kurt...det är tjejerna hon blir irriterad på. Och dessa 2 dagar har det fungerat perfekt. Hon går där som om hon alltid har bott där. Men det är ju så med henne, bara hon har en människa som ger henne allt är hon nöjd, hon vill inte dela med andra honor.



1 kommentar:

  1. Stackare, önskar att du fck sova ,en det låter iaf lite positivt när det gäller Teri, att hon ökat lite i vikt. Pipandet låter mindre trevligt dock

    Massor med kramar

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck