Sidor

lördag 6 oktober 2012

Teri Hatcher

Jag vet fortfarande inte om denna söta underbara lilla tjejen kommer att klara sig. Hon rosslar inte alls lika mycket längre, men rosslar gör hon. Just detta har jag ju varit med om tidigare, och då har det bara gått utför. Kattungen ligger inte med dom andra, den ligger gärna för sig själv, den är inte med och fajtas om maten, och mamman brukar inte vilja ta hand om den. Med Teri är det inte så. Hon är med och fajtas vid mjölbaren, ibland till och med vinner hon striden. Hon sover tillsammans med sina syskon och Olivia tar hand om henne. Men jag ropar inte hej än för än är inte faran över. För hon går ju ner i vikt, trots att jag matar henne.

Annars så går det bra. Olivias mjölstockning är nu så gott som borta helt, bara på en tutte vid "armhålan" är det lite kvar men det försvinner nog under dagen. Bebisarna äter och går nu upp i vikt, bara Teri är efter där, hon har gått ner. Igår kväll så började ju Olivia flytta på dom och ville ha dom under sängen, och efter flera gånger så gav jag till slut upp och hjälpte henne med att flytta alla dit hon ville ha dom. Det blir nog lugnast så både för henne och för bebbarna som slipper bäras runt på. Vikterna då. Jag uppdaterade ju inte igår kväll om det, men det berodde på att det inte hade hänt så mycket under dagen. Så viktökningen som kommer nu är ökningen från födelsevikten och så idag.

Tom 104g +23g
Tina 98g +6g
Tèa 98g +9g
Tony 103g +20g
Teri 77g -10g
Tammy 80g +6g



Lilla Teri




4 kommentarer:

  1. Åh den lilla söta Teri, hoppas det vänder ... tänker så mycket på vår lille Pavarotti ... Kram

    SvaraRadera
  2. Lilla söta Teri! Hoppas att det ska vända snart! Det gör så ont i hjärtat ... du vet hur vi hade det förra året, Lotta. Kramar

    SvaraRadera
  3. ååå hoppas, hon har sånn där söt nos som Ricki har

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck