Sidor

söndag 7 oktober 2012

ÄNTLIGEN UPP

ÄNTLIGEN äntligen har jag fått Teri till att komma upp lite i vikt och det är hennes första viktuppgång sedan hon föddes :) Jag kan inte ens förklara den känslan, så extremt skönt. Gav mig lite energi trots att jag är så fruktansvärt trött. För ni ska inte tro att jag klarar av att vila mellan gångerna som jag matar henne....noop....då ligger jag bara och tänker och funderar på vad jag ska göra. ....HUR jag ska göra. Och jag vet att jag tjatar sönder er om just Teri, men det får ni ta för jag behöver lufta av mig mina känslor.

När jag hade dom uppe i sängen innan så tog jag ett par bilder också. Och en lite filmsnutt. Det är så härlig känsla att se dom så här, jag njuter max.
Teri väger nu 76g och har ökat med 8g sedan i morse :)















2 kommentarer:

  1. ååå Teri är mycket större än den minsta Abby fick. Så söt och håller tummarna förtfarande men nu låter det mer positivt och för fan bruden tjata öronen av oss. Vad är vi till för om inte det?Kram

    SvaraRadera
  2. vet hur du har det, jag har kämpat som bara den, mina är inte uppe i vikt men de kommer att överleva, men du förstår att jag fortfarande är orolig, vägde dom idag, de har gått upp 5 gr på 24 timmar, de är 4 veckor och väger runt 300 Gr, vilket känns alldeles för lite. Kämpa på, håller alla tummarna jag har.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck