Sidor

lördag 13 oktober 2012

Liten uppdatering

Jamie har fortfarande inte fått sina bebisar....Hon går här och vankar fram och tillbaka. Jag kan se att hon har förvärkar men det är också allt. Även om jag själv räknade att det var dag 65 igår så är det ju inte alls säkert då jag inte vet när dom parade sig. Hon gick ju in i löp den 7 augusti. Jag har räknat dag ett som den 8:de.....alltså dag 65 igår. MEN.....då jag inte har den mista koll på när parningen blev av så kan det ju faktiskt vara så att det till och med är så länge som 1 vecka kvar.
Fast med tanke på att hon har förvärkar och slickar sig febrilt på magen, går omkring efter mig och är pipig så tror jag inte det dröjer så länge.Vägde henne idag också givetvis och nu hade hon bara gått upp 10g sedan igår. Hon har inte ätit lika mycket som hon brukar

Så klart så måste jag uppdatera om Teri också. Vad som får den lilla tjejen att kämpa så som hon gör har jag ingen aning om. Snart så har hon kommit upp i sin födelsevikt, bara 1g kvar. För kan ni tänka er, sedan igår morse så har hon gått upp med 10g....största ökningen sedan hon föddes. När man ser henne vid sina syskon så är det otrolig skillnad, dom väger ju omkring 100g mer än hon. Var tvungen att ta en bild så ni förstår vad jag menar.








Teri i mitten med ryggen mot oss.


1 kommentar:

  1. jo men det kommer att gå bra detta om 12 veckor så är hon ikapp :) På Skrållan och Wasabi plus övriga syskon var det inte så stor skllnad att man kunde se att Skrållan var hälften av deras storlek när hon föddes och hårlös på tassarna :)

    Kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck