Sidor

onsdag 3 oktober 2012

Jamie 8 veckor

Och jag säger bara Big Mama :) Attans, hon har bara exploderat under veckan som har gått. Hon bara äter och sover. Tur i oturen att jag inte visste att hon var dräktig. Då slapp jag vänta så länge innan just hennes bebisar föds. Är ju så grymt nyfiken på hur dom kommer att bli, dessa små Kurtbebisar. Jag kan fortfarande inte fatta att det blir bebbar här och jag är otroligt glad över det. Tänk en liten kopia av Kurt...fast i rött då, och ja, creme går ju lika bra :)

Denna veckan har hon tagit det lite lugnare med mat. Hon äter ändå rätt så bra, och så snart fatet är tomt kommer hon till mig och fnyser. Hennes uppförande är precis som förra gången, för givetvis så kollar jag bakåt. Hennes vikt denna veckan är 4282g och hon har under veckan gått upp med 262g, sammanlagt nu 1240g. Hon väger 127g mer än förra gången. Då gissade Anneli Flygare på 6 bebbar (som det ju också blev)Jag har gfram till nu gissat på 3 bebbar, men nä...jag vet inte. FORTFARANDE kan jag känna att "Nä, det är nog inga bebbar, hon är skendräktig"

Som vanligt är det svårt att ta bilder på henne, magen är större än vad den ser ut på bilderna och jag antar att färgen lurar. Men det går ändå att se att hon har mage :)










4 kommentarer:

  1. elisabet frdlund3 oktober 2012 kl. 09:33

    åå hon har ju mage hela vägen uppifrån och ned. 6 bebbar låter bra eftersom det har blivit små kullar från Rickis och de två du har nu.

    SvaraRadera
  2. Hej Lotta
    Här är allt bra med Larissa och dom små
    Denna gången gissar jag på 5st underbara Kurt bebisar :-)

    Kramisar till dig och alla dina små!!!!!

    SvaraRadera
  3. Brukar gissa helt fel, men jag vågar mig på 5 Kurtälsklingsbäbisar!

    SvaraRadera
  4. Nävars, tror du verkligen att hon är dräktig??? :)
    // Ingrid

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck