Sidor

onsdag 31 oktober 2012

Jamies bebisar 2 veckor

och nu höll jag på att skriva att Kurts bebisar är det. Men det blir väl så när man får en sådan trevlig överraskning att han har blivit pappa.Och jag ville ju ha en liten röd Kurt, och så blev det så!!! Fast han heter ju så klart inte Kurt utan Vin och han är väldigt lik sin pappa, tycker det är så kul. Och nej, jag ska inte behålla honom. Förhoppningsvis ska denne "lille" herren få göra någon annan uppfödare lycklig och lämna fina bebbar efter sig.
Alla växer bra men jag skulle önska att dom hade gått upp lite till i vikt, gäller då Val och Vincent. Dom 2 ligger och sover för det mesta. Sen så är det ju så att Olivia inte tycker det är så kul att ligga och ge dom di så Jamie tar hand om det mesta även om Olivia ligger där emellanåt.
Alla här är också väldigt framåt och pigga, lite FÖR pigga för sin ålder. Busar gärna runt dom dom äldre. Är väldigt stadiga i både tassar och nacke. Och framför allt starka, det ser jag när dom slåss om tuttarna.
Som vanligt finns det en massa bilder på hemsidan och några kommer här också.
Vikterna på dom idag är


Vanessa 198g +62g
Val 282g +94g
Vincent 281g +64g
Vin 303g +86g




Vanessa






Val






Vincent







Vin







Man kan klart och tydligt se storleken på Vin och att han är stor, inte så mycket skillnad mellan honom och dom 2 veckor äldre. Vin är den som är djupt röd




Vin busar med Tom







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck