Sidor

fredag 10 juni 2011

Viktminskning med 16,6 kg

Ingen rolig rapport denna månaden alls. Vikten har gått upp och ner. För bara 2 veckor sedan var jag en glad skit då jag lyckades hamna under 80-sträcket, nämligen 79,8 men så har jag gått upp igen.....och ner.....Denna månaden har jag "fuskat" Det har både blivit godis, glass och god mat. I och för sig kör jag samma kost hela tiden, med maten har jag bara fuskat 2-3 gånger då jag har ätit potatismos och bröd. Och så klart, jag som i vanliga fall aldrig fikar har ätit fikabröd när jag har blivit bjuden.

Men nu så kommer det en ny månad att ta tag i, nu har jag fuskat så det räcker ett tag framöver. Nästa månadsrapport så SKA jag väga under 80 och jag kommer att kämpa med det. Helgen som var så var vi ju och badade. Benny tog en del bilder på mig också, men dom såg hemska ut. Trots att jag är nöjd med vikten idag så såg jag riktigt tjock ut fortfarande på bilderna, och jag har ju en hel del att ta på fortfarande. Så med andra ord....denna månaden blir det inget fusk....inte det minsta hur sugen jag än kanske kommer att bli. Min vikt idag är 80,7kg och månaden som har gått har jag alltså inte minskat mer än 0,8kg
Hur som helst. Idag väger jag 80,7kg
Jag har alltså gått ner 16,6kg.
Bystmåttet har minskat med 10cm, magen har minskat 18cm och stussen har minskat 11cm.....på 5 månader :-)

3 kommentarer:

  1. HerreGud, Lotta....! 16,6 kilo på fem månader!!! Det är femdrygt 3-kilos julskinkor det! Ser Du det framför Dig? Det gör jag och att säga att jag är avundsjuk är bara förnamnet. Har Du klarat allt detta, så kommer Du under Din målsättningsvikt rätt så snart, det är jag övertygad om! På´t igen, bara! ;)

    SvaraRadera
  2. Viktväktarna? Eller vilken metod?

    SvaraRadera
  3. Hej anonym
    svaret finns här
    http://tawallisbritter.blogspot.com/2011/06/recept.html

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck