Sidor

onsdag 8 juni 2011

Jamie 1 år

Grattis till Jamie idag när hon fyller 1 år....hipp hipp hurra. Och grattis till hennes kullsyskon Bullen, Doris, James och Julia. Jamie väger idag 2960g. Önskade hon vägde mer men det kommer väl.

Idag så har jag gjort lite nytta....äntligen. Har haft beställning på 3 bäddar men lusten har alltså inte infunnit sig. Egentligen inte nu heller, men jag måste då jag har lovat. Och nu så måste jag lära mig säga nej när jag inte känner för det. Och att sy bäddar känner jag mig ganska så mätt på för tillfället. Har ju tänkt sy nya myntakuddar till mina katter, men det får jag ta imorgon.

Sent på eftermiddagen kom Michaela och barnen igen. Mest för att plocka upp kläder och leksaker som hon lämnade kvar här när hon åkte till sin farmor. Sen bar det vidare för henne till Uddevalla där hon bor. Själv åkte jag med Malin till Torup och bilbingo. Kände för att få komma ut lite och det gjorde jag bra. Fick lite annat att tänka på än mina surrande tankar den sista tiden. Dessutom så vann jag 500:-.....inte så illa. Inte för att jag vann nu, men jag funderar på att åka nästa onsdag igen.....om jag inte glömmer det.











2 kommentarer:

  1. Grattis Jamie önskar syrran Doris, tänk att vi redan är 1 år och vilka snyggisar vi blivit, nu får pojkarna se upp!

    Doris

    SvaraRadera
  2. Grattis syrran säger Bullen!! Väldigt snygga foton !! Kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck