Sidor

måndag 20 juni 2011

Så _atans irriterande

Enda sedan jag var på sjukhuset för min mage i mars har jag väntat på remissen till kirurgen. Tror ni inte att den kom idag med meddelande om att jag skulle dit den 30:de. Nä, skulle INTE tro det.....inte en chans. Dom ska göra koloskopi vilket innebär att dom gör upp en slang/kamera i rumpan på mig för att kolla tjocktarmen och fickorna som jag har. Ska då även dricka någon äcklig sörja för att det ska funka....dessutom så ska jag gå på en speciell diet under 1 vecka innan. Inte för att den dieten spelar någon roll.....det stod att jag inte fick äta det som jag redan inte äter. Hur som helst, jag ska ringa om en annan tid......till efter utställningen. Jag ska ju åka redan den 1 juli och vara borta hela helgen. Gör jag denna undersökningen dagen innan jag ska iväg så kommer jag inte iväg. Jag har ont av det som dom ska göra och vill helst slippa, men tyvärr så måste jag bita ihop om jag ska bli bra och bara se till att det bli gjort.

Idag så åkte Nicolas till Stockholm. Det blev så tomt direkt, speciellt som det var han och Natasha som har hållit låda mest....med Luna på ett hörn. Om jag inte får Natasha såld till efter utställningen så sätter jag henne hos min mamma. Men jag vill inte göra det innan utställningen ifall att hon får för sig att sutta på Tindra som ska följa med. Hur det än blir så kommer det att bli bra.

Idag så har jag köpt Feliway som jag har satt i vägguttagen. Så extremt dyrt så jag höll på att sätta i halsen.....och jag var tvungen att ha 2.....hela kittet så det kostade 900:- Blir billigare nästa gång då jag bara kommer att behöva refillen. Kommer i fortsättningen att handla det ute på nätet för det var billigare. Hittade på Veterinärsbutiken som jag tycker verkar bra. Detta nu då är också ett steg i att få killarna här hemma till att samsas, och jag hoppas på att det funkar inom kort.

1 kommentar:

  1. Har väldigt god erfarenhet av Feliway doftgivare (inte med fertila hanar, dock...). Hoppas den funkar lika bra hos dig, så det lugnar ner sig mellan killarna!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck