Sidor

torsdag 16 juni 2011

SPA-dag i Båstad

Idag har jag varit i Båstad......hela dagen. Jag åkte hemifrån vid 8-tiden, jag ville ta det lugnt och kolla läget lite. Hemma lämnade jag alla kizzarna med mamma som "barnvakt" så det kändes bra att då bara få åka iväg. Detta skulle bli MIN dag, en dag som jag har längtat efter länge. Väl framme i Båstad så var det inte så svårt att komma fram till hotellet. Parkerade nere vid hamnen (som jag skulle) och jag var ju tidig så jag gick ner till stranden.....tänkte ta lite kort. Jomenvisst......Jag hade glömt kameran hemma. Jaja......det är ju inte hela världen, tog lite bilder med min mobil, dock har jag inte en susning om hur jag för över dom till datan så ni får vara utan bilder :-)

Jag kom fram till receptionen strax innan 10.00 och började med en kopp kaffe som smakade riktigt gott. Därefter så började min dag. Jag började med Skansens kur som varade i 85 minuter....Så här står det på deras hemsida.

Vårdande kur som gör dig lika len i själen som i huden. En behaglig kroppspeeling följs av en utrensande alginpackning. När du ligger skönt ombäddad med slutna ögon får ansiktet peeling, mask och ansiktsmassage. Som avslutning väntar en klassisk rygg- och nackmassage.

Efter alginpackningen så fick jag gå in och duscha, sedan var det dax för massagen. Jisses....gissa om jag njöt??? Det var bland det bästa jag någonsin har varit med om....helt otroligt skönt. Inpackningen gjorde så hela min kropp var varm och det fortsatte även efter duschen medan Angela som hon heter fortsatte med att olja in mig och börja massagen. I början gjorde det lite ont på grund av min värk, men hon löste upp många av knutorna. När jag var klar med denna kuren så fick jag gå in i ett annat rum där jag fick manikyr under cirka 55 minuter...

Här får du mjuka händer med skön peeling och närande mask. Naglarna filas och poleras och du får också en skön handmassage. Inkluderar ett baslack.

När jag väl var klar med allt detta så var klockan redan 12.30 och det var dax för min lunch. Jag beställde in en räksallad som var så underbart god, det upplägget gav mig många idéer. Sen så var det dax för nästa grej, pedikyr.....även det i 55 minuter...

Behandling för dig med friska fötter som behöver få bort förhårdnader, hälar filade, nagelband vidgjorda och naglar klippta. Avslutas med fotmassage. Inkluderar ett baslack.


Jag kom bara högre och högre upp i ett saligt rus......jag bara älskar att få bli ompysslad på detta viset.....det kändes verkligen som om jag svävade på moln......fast inte så länge.....bara tills jag kom in i nästa rum....där väntade VAXNING!!!!!! Jag har aldrig gjort det innan (mer än när Malin gjorde mig illa) så jag fasade. Men jag ville testa och få det gjort så det var bara att bita ihop. Det var vaxning av underbenen och bikinilinjen och jag säger bara....fiiiiiifeeeeen vad det gjorde ont. Jag gör nog aldrig om det. Fast jag måste ju erkänna att när det väl var klart så kändes det superbra. Detta var det sista som jag gjorde...trodde jag. Men därefter var det att duscha igen och sedan bli insmord med créme och där hon hade vaxat kylgelé. Det blev rätt så jobbigt att ta på sig byxorna kan jag lova :-) Och ja, just det. Mellan fotvården och vaxningen så fick jag gå ner till hamnen....cirka 5 minuter enkel väg för att förlänga parkeringstiden som man bara kunde ta 4 timmar i stöten....och jag fick gå dit i morgonrocken. Kändes lite genant att göra det, men spelar egentligen ingen roll. Det var ju ändå ingen som kände mig där. VAr lite orolig att jag redan hade fått parkeringsböter så tiden hade gått ut.

Min SPA-dag avslutades med en kopp kaffe och kattprat hos Eva som bor i Båstad. Var så trevligt att få träffa henne igen och dessutom få se var hon bor och hennes katter i hemmamiljö. Det enda som fick mig att vara riktigt orolig idag var när jag åkte hem....bilen började krångla igen lagom när jag kom till Nissastigen,,,,,men , men....Benny får gå igenom den igen.

TACK alla ni UNDERBARA i min familj och vänner som lade ihop till presentkortet, och att jag fick uppleva denna helt underbara dag. Jag har verkligen njutit och jag känner mig som en ny människa...lite trött kanske...men glad och såååååå nöjd med MIN DAG!!

1 kommentar:

  1. Hej Lotta
    Vad skönt att du äntligen fick DIN dag och att du verkligen njöt. Du längtade redan i mars efter en SPA dag.

    Många kramar på dig och ha en riktigt skön sommar //Anneli

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck