Sidor

onsdag 29 juni 2011

Hör och häpna

eller egentligen ska det ju stå läs och häpna. Idag har jag bara varit..........Jag har gjort ingenting, bara latat mig och solat. Fast så klart inte hela dagen. Morgonen började som vanligt med att plocka undan leksaker, dammsuga, tvätta/vika tvätt....mocka och en massa annat. När jag var klar inomhus så ringde jag mamma att hon ska komma med sin gräsklippare. Jag vill ha det fint omkring mig och det såg för bedrövligt ut. Så jag klippte gräsmattan och fixade kanten till rabatten och plockade bort lite blommor som har vissnat.........allt i bikini :) När jag var klar med allt tog jag fram solstolen och uteduschen som jag satte i gräsmattan. Efter en skön kall dusch satte jag mig ner för att vila/sola.....hur skönt som helst.

Vid middagstiden kom Kety och hämtade burskynket till utställningen och så fick jag presenter av henne......blev glad.......det var snällt och omtänksamt av henne. Fick en cerise utställningslåda som jag verkligen gillade....lite annorlunda modell. Och så fick jag ett linne med en Hollywood stjärna på......gillade jag jättemycket. När hon åkte så fortsatte jag ligga ute en stund. Var tvungen att åka och handla lite med hade inte lust i denna värmen. Åkte ändå för min dagliga handel av jordgubbar. Jisses alltså, när dom slutar sälja jordgubbar så kommer jag att ha världens abstinens :) Väl hemma igen så låg jag och solade, läste och käkade gubbar. Tills jag tröttnade och då var klockan redan över 16. Efter en välbehövlig dusch packade jag katternas utställningsväskor så nu är dom också klara. Burskynkena hänger strukna i hallen. Min egna packning är också klar. Jag ska ju vara borta över helgen så det blir en del att ta med sig. Imorgon ska jag gå igenom katterna och ta det sista, sen så ;)

Ett litet snabbt svar till Anna här också. Jag vet faktiskt inte vilken dag som blir bäst att du kommer på. I vanliga fall så brukar det ju vara mer katter på lördagarna, men då det är den här stora utställningen så är dom flesta katterna kvar på söndagen också. Så kanske söndagen skulle vara bäst. Tror att det kan bli lite roligare också då det kommer att hända lite mer. Ser framemot att få träffa dig ;)

Fjodor hjälper till att packa :)



























Kurt ligger och laddar inför helgen




Så här ser kortsidan ut nu




3 kommentarer:

  1. STORT LYCKA TILL i helgen det går säkert toppenbra det gör det alltid för dina fina katter, ska bli spännande att läsa resultaten på hemsidan.

    Saknar dig!

    N

    SvaraRadera
  2. Tack för info Lotta! Jag siktar nog in mig på söndagen.

    SvaraRadera
  3. Lycka till i helgen, Lotta! Jag försöker hålla en tumme mellan varven :) // Ingrid

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck