Sidor

måndag 8 mars 2010

Ystra kalvar

kan man tro att jag har haft här hemma idag....eller en hel elefanthjord.. Alla katterna....vuxna som bebisar.....har haft världens race här idag. Man skulle kunna tro att det var första gången ever som katterna har fått komma ut. Det har ju varit så superskönt ute idag, och på altanen hade vi 20 grader, så då passade jag på att ha öppen altandörr.Och dom sprang fram och tillbaka....ut i rastgården och pulsa i snön, för att i nästa stund springa runt här inne. Och då jag har haft öppet har även bebisarna varit ute på altanen....OCH snön. Till och med Suzie var ute i snön idag :-) Och som sagt.....idag har dom verkligen fått springa av sig. Under förmiddagen så städade jag, och när jag var klar så gick jag också ut på altanen med kameran i högsta hugg. När jag väl kom ut där hade Ingrid och Igor gått in och lagt sig för att sova middag, men det blev en hel del fina bilder på dom andra två....Iggy och Ian.
Sen så var det dax för kloklippning på bebisarna....första gången idag. Och det gick jättebra.....ööööö....joooooo jag .....fuskade......klippte klorna på dom när dom hade somnat och var så där härligt trötta. Tror nämligen inte alls att det hade funkat annars. Imorse när vi hade vår morgonrunda med att tvätta ur John blund ur ögonen så var det stora protester från Iggy. Han ville inte alls, och berättade det på hans sätt.....att sätta klorna i mina händer så det började blöda hej vilt....till och med plåster fick jag sätta på :-) Och det var då jag bestämde att det var dax för kloklippning.
Som jag har berättat innan och som ni har sett på bilder så är dom väldigt duktiga med att stå på sina baktassar. Alla bebisarna gör det nu. Och nu gör dom det hela tiden. När jag håller på att förbereda maten till dom så står dom så på rad, och både Iggy och Ingrid har försökt sig på att gå framåt på baktassarna....ser helskönt ut :-) Aja...sluttjatat från mig för idag....nu blir det bilder........Först ut Iggy

Ok, jag förstår precis vad du menar.....jag lyssnar noga


Först så ska jag ställa mig upp så här


Sen så.....än slank den hit


Och en slank den dit


Och en slank den ner i diket



Ian
Jo, jag lyssnade också.......först så skulle man ställa sig upp och


Nä...jag hoppar över det just nu.....ligger här och ser söt ut istället :-)



Igor har ganska så nyss vaknat.....


Och då kanske det inte är så konstigt att man blir rädd för sin egna skugga



Söta, söta pussvänliga Ingrid....hon är riktigt docksöt


Blir det bra när jag tar upp tassen på detta viset??


Eller ska jag stå med tassarna i vädret????


Fjodor blir bara finare och finare



Tindra blir också bara finare...hennes ögonfärg.....waow...


Over and out för idag.......( Ian & Iggy)


Vi är så trötta efter denna dagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck