Sidor

lördag 27 mars 2010

Ingrid & Ragnar

Emilia ringde mig innan idag och berättade att det bara går bättre och bättre mellan Ingrid och Ragnar. Och det känns ju hur bra som helst. Ragnar har till och med tagit parningsgreppet om Ingrids nacke, vilket kanske inte är så jättebra, men det kommer att lösa sig det med. Med tanke på att jag har så många honor här hemma så tycker nog Ragnar att Ingrid luktar mumsigt :) men den lukten kommer att försvinna ganska så snart, och det kommer att bli riktiga race mellan dom.
Igor flyttade ju igår. Och Igors pappa Eddie tyckte nog också att Igor luktade gott för han hade tagit grepp om nacken han också....trots att Igor är en hane. Inte så kontigt i och för sig om dom känner lukten från honorna här, bebisarna diar ju fortfarande när dom flyttade, och nu är det bara Iggy och Suzie som diar, och Maya är belåten med att hon får ha dom hos sig. Jag har så klart pratat med Madelein och det går hur bra som helst mellan Eddie och Igor också....dom till och med sover vid varandra :) Så allting känns bra.
Har inte blivit något gjort idag. Det har regnat lite av och till.....inga stora mängder, men inget väder som gör att jag vill hålla på ute på altanen....lite kallt. Dessutom så har jag varit trött och sovit bort nästan hela förmiddagen. Kände lite imorse att det gjorde ont i tanden, tog ett par panodil och gick tillbaka till sängen. Katterna har gjort precis som jag....sovit bort förmiddagen. Ändå så har jag haft öppen altandörr till dom. Det är ju inte meningen att dom ska lida och inte få gå ut bara för att jag är trött. Men dom har som sagt också sovit med mig i sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck