Sidor

tisdag 2 mars 2010

Tyson, Wille & Kompiz

Jag skriver namnen i den ordningen som dom är födda, och det är dom som det kommer bilder på idag. Blev lite jobbigt att bestämma mig för överskriften idag, men då jag hela tiden annars skriver deras namn i den ordning som dom är födda får det bli så idag också :-) Tyson heter i stamtavlan Tawalli's Al Pacino och är svartsmoke till färgen. Han är Millas brorsa :-) Det står mer om honom och den kullen då när jag började blogga igen, juni 2007. Och sen så har vi bilder på Wille, Tawalli's Enrique Iglesias, brorsan till Ellen, Eva och Fjodor (Millas grabb). Fick ett mail om att dom tyvärr inte kommer till utställningen i Vårgårda...snyft..... Sist (men absolut inte minst) ett mail från Anngert och bilder på Kompiz, som ju i stamtavlan heter Tawalli's Frank Sinatra. Kompiz kommer med på utställningen, likaså Anngerts andra katter, även hennes mamma och hennes britt. Fick också veta att Kompiz nu väger 4,85 kg. Funderar på allvar att skicka iväg min Fjodor till ett läger så att han får ta upp sig. Vikten på Fjodor kommer imorgon.....om jag ids sätta ut det :-)
Från början så hade jag planer på att sätta ut andra bilder idag. Har fotograferat för fullt här, både bebisarna och dom andra. Dom andra som jag har fotat är Eva, Fjodor, Tindra och Suzie. Dom bilderna finns på min hemsida. Får ta nya bilder till bloggen en annan dag. Och bebisarna kommer det ju bilder på imorgon. Bebisarna ja.....det var liksom kaos att försöka mig på att fota dom idag. Fjodor ska ju som vanligt vara med, och det brukar han få. Men......när jag som vanligt lekte med vippan för att dra till mig bebisarnas uppmärksamhet så tyckte Fjodor att om inte dom ville leka med den så ville minsann han. Vilket resulterade i att han hoppade på mig, och typ rev bort halva min bröstvårta. Gissa om det gjorde ont???? Det slutade med att jag fick stänga dörren om mig och bebisarna....Suzie räknas som bebis också :-) Men Suzie tyckte nog att det såg roligt ut det som Fjodor alldeles nyss hade gjort så hon hoppade på mig också.....så hon fick hålla Fjodor sällskap på andra sidan dörren. En pytteliten stund. Hon började lipa så det stod härligt till.....hon ville minsann vara inne med oss :-) Lilla räkan....så klart fick hon komma in. Fjodor hade övergett henne, och gått och lagt sig.
När det var dax för mig att fota Ian, så gick det mer än lovligt till. Så fort jag kom med kameran så började han spotta och hugga efter den :-) Han ville leka och inte bli förevigad :-) Så det gick inte att ta bilder på för nära håll och samma nivå som han.....det blev bara ett stort huvud :-)
 Och du Pia....Jag hade gärna tipsat om dina bebisar, men det som jag har fått förfrågan om är bebisar som är svartsilver, rödsilver och röda.  För er andra som inte har sett Pias inlägg i bloggen igår........HÄR är hennes hemsida.


Tyson





Wille






Kompiz






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck