Sidor

tisdag 30 mars 2010

Suzie

är ju helt otrolig. Jag har varit på väg att skriva det flera gånger tidigare, men har alltid glömt det. Suzie är helt galen i LÖV. Nu finns det ingen snö kvar alls ute, och Suzie går ut...tar ett löv i munnen... och bär in det. Antingen släpper hon ner det ute på altanen och leker med det en liten stund, eller så kommer hon in i vardagsrummet med det. Sen går hon ut och hämtar ett nytt. Idag har det varit extra mycket. Det har varit finns väder där det emellanåt har blåst.....då har hon varit framme. När hon var och åt under eftermiddagen så hade hon med sig ett löv i munnen. När hon släppte ner det så satte hon framtassen över det, åt och sedan tog hon lövet och gick ut på altanen igen :) Det har varit lite lugnare med Suzie under dagen, men så fort hon inte ser mig så lockar hon. När jag svarar så är hon uppe i mitt knä kvickt. Natten som var så låg hon vid mig hela tiden. När jag gick upp för att ta panodil så var hon efter mig, och när jag gick på toa så var hon med mig där också.
Under eftermiddagen så har jag varit ute på altanen själv. Har putsat fönster och dörrar både på insidan och utsidan. Satt upp nya rena gardiner. Sedan kunde jag inte låta bli, det gick av bara farten. ut med alla mattorna, och skura golvet och möblerna. Så nu luktar det gott där. Men det tog alltså hela eftermiddagen, så jag har inte hunnit med att få ut blommorna och allt det andra smått som jag har där. Mest har jag grejat för att på något sätt inte tänka på tandvärken....den finns där än. Blir inte så mycket sömn om nätterna nu. Jag har TÄNKT ringa tandis igen, men det har inte blivit av, men imorgon måste jag nog det, finns inte en chans att jag orkar ha det så här i 2½ vecka till. Det tråkiga är ju att man blir så fattig efter ett besök där.....det är väl en av anledningarna som jag försöker att låta bli.
Sen så ska jag åka iväg en sväng till Mariané imorgon och hälsa på. Har ju inte varit där på evigheter, men det beror på all snön som har varit. Ger mig ju inte gärna ut då. Är ju också sugen på att se hur Freddie ser ut nu. Fast jag ser ju honom OCH Kompiz den 10 april i Malmö på utställningen. Jag ska ju åka med Mariané.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck