Sidor

onsdag 17 mars 2010

Mayas bebisar 11 veckor

Visst har väl tiden gått fort? Nu har jag ju dom bara i 1 vecka till, sedan är det dax för dom att flytta till sina nya familjer.
Bebisarna är ju väldigt roliga att sitta och titta på nu. Dom leker, busar och stojar, och man får många goa skratt. För det mesta så ryggar dom, och springer sidledes. När dom springer mot varandra så blir det ett högt hopp i luften med en kullebytta för att sedan springa tillbaka. Under veckan som har gått.....eller ja, dom 2 senaste veckorna så har ju Ian sovit i skålen på köksbordet. Och den senaste veckan så har även dom andra sovit på köksbordet. Igor och Ian ligger i skålen, medan Iggy och Ingrid ligger strax intill.
Dom är ju så lättlärda nu. Dom FÅR vara på köksbordet om vi inte äter, men är det mat eller fika på bordet så får dom inte vara där. Och vid dom tillfällen så sitter dom på fönsterbrädan och tittar på. Emellanåt så försöker Igor att komma fram, men då får han en liten dusch och återvänder till fönsterbrädan. Just fönsterbrädan i köket är deras favorit för tillfället. Tror att det kan ha att göra med att det är trafik utanför.....det kommer ju bilar emellanåt, och ibland promenerar folk förbi. Och det är samma med Suzie....hon är lika lättlärd hon.
Idag så är det ju då dax för en massa nya bilder på hemsidan, men som vanligt så kommer det en del här också. Och så har vi då vikterna som idag visar
Iggy 1471g +168g
Igor 1389g + 139g
Ingrid 1336g + 138g
Ian 1510g + 152g
Var tvungen att väga Ian flera gånger.......vägde han 3 gånger innan jag tog till mig att han vägde det som vågen visade.
Suzie är idag 19 veckor, ja eller 4½ månad. Hennes vikt idag är 2115g, hon har plussat på med 127g

Iggy





igor





Ingrid





Ian





Gruppbild även denna veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck