Sidor

fredag 26 mars 2010

C-kullen 2 år

Ett stort grattis till C-kullen som idag alltså blir 2 år. Känns nästan otroligt att det redan har gått 2 år. Och i nuläget så väntar vi ju på att Mia (Cameron Diaz) ska komma i löp så hon får åka till Pysen. Och Ami (Clint Eastwood) ska bli pappa i slutet av vecka 18.

Vårtecken
Det är jag själv det :-) Har varit ute i rastgården idag med kratta :) Tro nu inte att jag har krattat löv eller planterat.....näääää, jag har varit inne i rastgården och krattat ut snöhögarna så kvar blev bara små isfläckar. Gjorde det samma med högen på uteplatsen. Där är brädorna torra, iallafall på ovansidan. Snöhögarna som jag spred ut har redan smält bort......men så har vi ju också haft +15 idag. Gottes. Har också dragit ner gardinerna på altanen för att tvätta dom, och OM vädret blir lika fint imorgon så tror jag nog att jag tar bort mattorna där ute också, och skurar av allting. Idag har det också varit öppet hela dagen, och katterna har bara mått gott av det.
Har även suttit och ritat upp en skiss på baksidan.....vill göra om lite. Pallkragarna som jag har "bakom" rastgården tror jag att jag ska flytta fram. Det är så bökigt att dra vattenslangen så långt varje dag för att vattna, jag får koppla dubbelt, dessutom så finns det alltid en massa mygg där vid buskarna. Vart jag ska placera dom är jag inte hundra på än, men det lutar någonstans vid husväggen.  Måste kolla runt lite på annonser också och se om det är någon som vill bli av med sina tegelstenar. Fler ska in i rastgården så det underlättar med gräsklippningen, och likaså på utsidan av rastgården där det inte finns någon rabatt. Det är jobbigt att stå böjd och klippa med en grässax för att ta bort allt....så tegelstenar ska grävas ner och jämnas med gräsmattan. Detsamma ska jag göra utmed altanen där Benny har ramat in altanen. Lääääängtar :)
Angående min tandvärk då och besöket igår. Det gick hur bra som helst. Visserligen tog det lång tid, 1½ timme, men det var ju bara för att jag var så rädd. Fick 5 bedövningar för det var riktigt inflammerat och 1-2 räckte inte. Har en provisorisk lagning på nu, men ska rotfyllas den 13 april då jag ska dit igen......Och hör och häpna....även laga en tand till. Vem vet....det kanske slutar med att jag lagar alla mina hål, iallafall dom stora med tanke på vad dyrt det är att gå till tandis. Något som förvånade mig idag var att tandläkaren ringde till mig under eftermiddagen och frågade hur jag mådde :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck