Sidor

onsdag 3 mars 2010

Mayas bebisar 9 veckor

9 veckor redan!!!!! Tiden har ju gått så fort....tycker inte ni det? Och alla utvecklas som dom ska. För tillfället så ser dom ju lite roliga ut.....öron stora som paraboler, långa ben, och smala i ansiktet. Dom får av sig det dom äter lika fort som dom får i sig det.....det är mycket spring i benen. Det nya för veckan är att om jag går förbi så springer dom efter mina ben, och om dom bara hinner så hoppar dom upp i ett av benen också :-) Det gäller att man ser sig för, annars kan det hända att man hamnar med huvudet i backen. Att vara uppe i fönstret är också roligt.....tills jag kommer med vattensprutan, för blommorna får dom inte äta på. Dom har också kommit på att man kan komma upp på köksbordet. Att dom skulle vara höjdrädda visar dom inga tecken på nu iallafall. Dom ligger gärna och sover i någon ställning....eller så ligger dom bara och tittar neråt. Som vanligt finns det en massa nya bilder på hemsidan.
Vikterna idag visar
Iggy 1162g +161g
Igor 1101g + 122g
Ingrid 1040g + 142g
Ian 1191g + 151g
Jag känner att jag börjar få lite ångest över att dom om bara 3 veckor ska flytta. Det kommer att bli så tomt. Och jag undrar lite över hur Suzie ska ta det...hon är ju så mycket med dom, och hon har ju tagit Maya som sin mamma. Maya tvättar henne som sin egen och ger fortfarande di...åt alla. Men det kommer nog säkert att bli bra. Jag kommer att få fullt upp inför utställningen, det är mycket som ska klaffa.
Fjodor är idag 9 månader....vart har dom månaderna tagit vägen då? Han växer han också, tycker han ser större ut för varje dag, men när det gäller vikten så väger han idag inte mer än 4028g. På en månad så har han gått upp bara 92g och från förra veckan så har han gått ner 92g. Hur får jag ihop det???? Han är väldigt intresserad av sitt paket, och putsar där flera gånger om dagen. Dom senaste 2 veckorna så får han alltid ett litet spel framåt kvällen, han pratar på för fullt, och vill gärna gå ut en runda. För att stilla honom så har jag börjat med att släppa ut honom. Och jag tror att det är orsaken till att han har gått ner....han är ju liksom könsmogen, och inte så värst intresserad av mat. han äter, visst gör han det, men det är inte stora mängder. Dessutom så får han vara inne i datarummet om nätterna tillsammans med Ellen och Tindra. Jag har ingen större lust att ha honom tillsammans med Milla och Eva.....vill ha koll. Ellen har ju bara löpt en gång, och visar absolut ingenting, och Tindra......ja där FÅR det bli bebisar....hoppas bara att det inte blir förrän i slutet av april. Tindra väger idag 3144g och har gått upp med 67g på en vecka. Och Suzie är idag 17 veckor och väger 1888g, hon har gått upp med 83g


Iggy




Igor




Ingrid....kolla hennes nos...hon har en röd fläck där...sötnosen :-)




Ian




Iggy & Ingrid



Ian & Igor



Fjodor



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck