Sidor

måndag 1 mars 2010

Första vaccinationen

är nu avklarad. Och bebisarna var hur duktiga som helst......inte det minsta lilla till pip. Och i bilen dit gick det också jättebra, endast Ian var lite pipig i cirka 10-15 minuter. Han tyckte att jag var taskig som hade stängt in dom i en låda. Värre var det med mig. Vägen dit imorse var inte att leka med, kunde bara köra 50-60 ända till Värnamo, spårigt och halt, och jag trodde hela bilen skulle skaka sönder. Väl i Värnamo trodde jag att min skalle skulle sprängas i tusen bitar.....Jag hade spänt mig så hela vägen, och var nästan lipfärdig med tanke på att jag var tvungen att köra tillbaka också. Men det gick bra....plogbilen hade varit framme och nu var det "bara" blött. Jag var så stressad över denna resan så när jag åkte hem så glömde jag mina 4 kassar där jag hade lite smått och gott till bebisarnas flyttkasse. Men det var bara att ringa dit när jag kom hem och be dom lägga undan det tills jag kom dit igen och vaccinerade bebisarna nästa gång.
Jag glömde berätta igår att alla bebisarna kommer att bli kallade namnet som dom har i stamtavlan....lite kul tycker jag :-) Och dom som ska ha Iggy kommer också att ta med sig Maya hem, så Iggy kommer att ha med sig sin mamma. Och lite roligt är det allt. Även dom , alltså dom som ska ha Iggy har kontaktat mig tidigare när Millas första kull föddes...dom var intresserade av Eric, men han var ju redan tingad. Så i denna kullen har jag 2 familjer som har hört av sig innan. Känns bra :-) Något annat som också känns bra är att jag redan nu har fått flera mail om förfrågningar på kattungar, och när jag planerar nästa kull.
Igår kväll vid 22-tiden var det fullt ös på bebisarna som vanligt. Det är inte lätt att fota dom även om man vill. Men Ian kom upp i en av bäddarna och lade sig för att kolla läget lite. Då passade jag på.....kolla buset i hans blick :-)





Och så en liten hälsning till gammelmatte från Suzie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck