Sidor

lördag 13 mars 2010

Kalender

nte heller idag har jag tagit några bilder på bebbarna. Så jag har gjort en kalender för april månad med dom. Så är det NÅGON som kanske vill ha den och skriva ut, tryck i så fall HÄR så kommer en större bild upp, färgerna blir bättre när man skriver ut det då. Själv tycker jag det är mycket roligare att ha en kalender med bilder på mina egna katter.
 
Bebisarna har röjt här i dag. Jag har ju en korg till deras leksaker, och varje kväll så brukar jag plocka in leksakerna i korgen. Jag behöver aldrig plocka ut något, för det är katterna så bra på själva. Idag har jag fått plocka in dom 3 gånger....den 3:dje gången gav jag upp, så nu finns det leksaker överallt. Både dom vuxna och bebbarna tar ut vad dom vill ha, och dessutom så lägger sig nu någon av dom små i korgen och då välter den.
 

Annars så har det varit rätt så lugnt idag. En stund under förmiddagen så var vi borta och firade Oliver som fyller 16 år på måndag. Direkt efter så åkte vi en sväng till mamma....när vi ändå var ute. Väl hemma igen så var jag bara tvungen att gå och lägga mig. Huvudvärken vill inte släppa, och jag håller på att bli tokig. Ikväll så kommer jag inte att ta tabletterna som jag har fått för min värk. En av biverkningarna är ju att jag kan få huvudvärk, så jag ska testa att inte ta dom. Det var en hel del andra biverkningar, och jag har nog haft otur för flera av dom har jag fått. Bläääääää
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck