Sidor

torsdag 4 mars 2010

Glädjer Malin B

idag hade jag tänkt mig. Det var längesedan det var bilder med på Milla, och jag vet att Malin gillar henne starkt. Men sen är det ju så att Milla, om någon, är svår att fota. Hon vill ALDRIG titta på mig när jag har kameran i hand, hur mycket jag än lockar. Och jag kan vara glad att det alls blev några bilder, för oftast sticker hon ifrån mig. Hur som helst, bilder på henne idag, och så en massa andra också.....KAN JU INTE LÅTA BLI :-)
För att återgå till Milla så har jag ju skrivit om att hon kissar på golvet...eller ja....hon kissar var hon kommer åt. Det har varit mycket just om det. Jag har pratat med en som kan kommunicera med djur, jag har provat med diverse olika saker som apelsinskal, vitpeppar, satt matskålar där, ja jag vet inte allt. Och jag har funderat över VAD det är som kan ha utlöst det......vad i hela friden protesterar hon mot? Och NU....NU tror jag att jag har kommit på det.
Milla har ju ända sedan hon var liten varit väldigt "kär" i Dino. I höstas när det började bli kallare ute blev ju Dino dåligare.....ungefär samtidigt som Milla började kissa inne. I december så var vi ju hos vet. med honom och han fick medicin, och blev bättre. Milla slutade kissa. Sen gick det ett par veckor och hon kissade igen, och det har hänt kanske 3-4 gånger efter det. Söndagen för 2 veckor sedan så blev hon lite orolig igen......Dino var också orolig. Kom på att jag IGEN hade glömt att ge honom medicinen på morgonen, och då typ påminner han mig vid 13-tiden. Konstigt. Men så fort Dino har blivit lugnare så har Milla också blivit det. Jag tror nu då på att hon protesterar för att Dino inte mår bra. Och dom gångerna som hon HAR kissat så har ju Dino varit dåligare. Jag är.....faktiskt.....ganska så säker på att det är orsaken. Återstår att se......ska hålla extra koll på just det.
Har man ingenting att göra....ja då skaffar man sig det :-) Usch....jag är så trött nu, och har värk. Får ju i och för sig skylla mig själv, men, men. Igår så kom Benny på att han ville byta rum. Han skulle nämligen ha upp tv:n på väggen, och rummet som han var i passade inte med väggarna. Så imorse så blev det till att starta, och det blev liksom vårstädning IGEN av 2 rum. Men nu är det klart, och det blev hur bra som helst. Katterna har varit med och hjälpt till....att springa runt bena. Just nu är det inte alls lika mycket liv i dom som det brukar vid denna tiden....dom är trötta. Dom har fått tillbaka sitt "bebisrum" och jag tog även in fontänen. Måste vara något rogivande med den, för alla kattungarna sov i det rummet, och alla katterna utom Dino och Milla som låg i våran säng. Själv kommer jag att slockna tidigt.
Ja just det...innan jag slutar för idag. Millie som är på besök hos Eddie gick ju ur löpet när hon kom, men hon blev ändå kvar hos Eddie, ifall att hon kom i löp snabbt igen....det är långt till Strömstad härifrån. Imorse så ringde Lasse och berättade att dom hade parat sig, så går allting vägen så blir det bebisar mellan Millie och Eddie runt den 9 maj. OCH....Igår så åkte Kety och hämtade Maya som är på foder hos Lotta i Kalmar. Jag var med hemma hos henne när hennes Maya (Tawalli's Denise Richards) och Amadeus (Tawalli's Clint Eastwood) träffades. Och det tog kanske 10 minuter så blev det en parning.....bebisar där också runt den 9 maj. JIPPI!!!!!! Jag är också bebissugen juh......................Speciellt med tanke på att dom jag har flyttar snart :-(

Milla






Ellen var det också längesedan det kom ut bilder på








Ian sover så gott



Ingrid får mammavård



Suzie kämmer sig emellan och får mammavård hon också......fast hon inte är Mayas bebis



Sen är det gott med en slurk vid mjölkbaren



Har absolut inget med katt att göra men sätter ut en bild som jag tog igår ändå :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck