Sidor

söndag 31 juli 2011

Jamie 9 veckor

Och nu börjar det närma sig på riktigt. Bara 2 dagar kvar :-) Meningen är ju att hon ska ha på tisdag, och jag själv trodde att hon kanske får igår-idag eller imorgon :) Men jag hoppas hon går tiden ut, det blir det bästa. Och jag hoppas nu faktiskt att även Suzie håller sina bebisar.......att båda håller dom iallafall tills imorgon. För om dom gör det och om allting går bra så kan jag ha med mig 2 kullar till Varberg, utställningen som är om 12 veckor :)

Jamie har gått upp bra i vikt, men från igår till idag så har hon gått ner med 50g.......inget ovanligt så här innan bebisarna kommer. Dessutom så kan det ju ändra sig jättemycket bara fram till ikväll. Vikten på henne idag är 4340g och hon har under veckan gått upp med 201g, sammanlagt 1314g. Tjejerna brukar ju vara livligare än killarna, iallafall när dom är ute. Undrar om det är så när dom är i magen också.....isåfall blir det många tjejer :)

Dagarna går ju för Suzie också. Och jag tycker att hon har blivit riktigt stor nu, mycket större än när hon väntade Mick. Idag väger hon 4669g och hon har under veckan gått upp med 277g, sammanlagt nu 1369g. I och med att Jamie har gått ner så har Suzie gått om med 55g........
Som ni alla nu vet så har jag ju ingen koll på Suzie. Jag har kollat innan och jag har kollat idag igen. Den 28:de juni så trodde jag att hon hade gått 5 veckor.......Jag var inte säker på ifall hon var dräktig eller inte. OM det hade varit 5 veckor då så hade hon ju haft sina bebbar nu.....65 dagar var i tisdags. Fasiken vad snurrigt allting är :-( Hur som helst. Hon har gått upp mera denna gången, för dagen skiljer det med 352g mer. Men egentligen kan jag ju inte gå på det när det gäller vikten på Suzie. Hon lurade ju mig totalt när hon väntade Mick. Hon hade gått upp med 1017g dagen innan Mick föddes, och Mick vägde ju inte mer än 114g. Jajaja......finns inget annat att göra än att VÄÄÄÄÄÄNTA.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck