Sidor

måndag 18 juli 2011

Fjodor hos mamma

igen. Jag åkte upp med honom i förmiddags. Jag tänker så här:
-Han har redan varit där 1 gång.
-Nu har hormonet börjat ta på honom, och han har inte samma behov av att vare sig försöka ge sig på Tindra, eller markera.

Så här blev det:
Han sa inte ens något i bilen dit....annars brukar han pipa så snart han kommer i transportburen. Han brydde sig inte alls om Tindra, hälsade på henne bara. Sedan gick han direkt till matskålarna och började äta som om jag inte har gett honom någon mat det senaste året här hemma. Och han åt fort också....antagligen för att inte Tindra skulle ta något ifrån honom. Sedan så har dom sovit tillsammans i mammas dubbelsäng. Varit ute i "rastgården" Trots att grannen där har hundar som skäller så snart dom ser någon/något så brydde han sig inte om dom. Så förhoppningsvis så kommer det att gå bra.

Kurt då. Tyckte att det var så skönt att jag kunde öppna upp dörren och att han kunde vara tillsammans med dom andra. Det har han ju varit i och för sig alla dom andra dagarna också men givetvis så skulle han försöka para sig med Luna.....och hon blev så jättesur på honom vilket han inte brydde sig om utan fortsatte. Vilket resulterade i att han idag fick rumsarrest.

Jamie har sett väldigt trött ut idag. Hon är lös i magen, men det är inget som förvånar mig, det har varit så med dom andra tjejerna också. Dom har varit lösa i magen ett par veckor innan bebisarna har kommit. Jag tror att det beror på att dom äter så extremt mycket......mycket mer än dom brukar....och så finns det ju redan en massa i magen som inte brukar finnas där och som trycker. Till och med Suzie äter som bara den nu....hon som i vanliga fall är hur kräsen som helst.

Idag så har jag kikat på den öppna spisen som jag vill ha, och kommer nu att beställa den. Jag tror att den kommer att spara mycket i elpengar när vintern kommer. Dessutom så är det ju stor mysfaktor på den :-) Så här ser den ut

1 kommentar:

  1. Ja, det är supermys med en sån spis. Tände upp min häromdan i förra veckan när det var en riktig ruskdag ute. Jättegott!
    Kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck