Sidor

söndag 10 juli 2011

-20kg/6 månader

Alltså, det trodde jag aldrig att jag skulle lyckas att gå ner så mycket som 20kg. Det är alltså en otrolig prestation för att vara mig. Tro mig, jag är verkligen glad i mat, och jag trodde aldrig att jag skulle lyckas hålla ut så pass länge som jag har gjort nu. Kanske 3 månader, efter det trodde jag att jag skulle ge upp. Men så har jag ju heller aldrig provat på att äta det som jag äter nu, trodde helt enkelt inte att jag skulle bli mätt.....på räkor, sallader, att jag INTE åt en massa bröd, ris potatis och pasta. Eller att jag skulle vara så glad i ost.

Idag är det alltså 6 månader sedan som jag startade. Jag har gått ner 20kg, från 97,3 till 77,3
bröst -11
mage-18
stuss -13
Något som jag inte kan förstå är att jag har itne gått ner något på magen dom sista 3 månaderna. Och jag vill VERKLIGEN inte träna, jag orkar inte, jag hinner inte.Men jag kanske måste :(
Och nä, jag har inte gjort någon sådan där operation för att magen ska krympa. För nu har jag fått förfrågningar om jag har gjort det. Jag har lyckats på egen hand. Och det är jag stolt över :)

1 kommentar:

  1. Ja, det är riktigt starkt! Jag kände faktiskt inte igen dig när jag kom till utställningen ... fast du stod rakt framför o höll på med burarna ... ung ... smal ... tjusig ... tjej!
    Kram på dig stickan!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck