Sidor

fredag 15 juli 2011

Löpande hona

Nä, det är inte hos mig denna gången. Men väl hos grannen. Och jag har inte något emot löpande honor....så länge dom inte står och ylar på en balkong hela natten. Jag har sådan lust att ringa om det för det är faktiskt lag om att man måste näta om man bor så högt som just denna katten gör. Och jag trodde att kattens ägare var bortrest, men så idag så hörde jag att någon var där uppe, och jag hörde att katten fick en smäll. Gissa om jag blev förbannad????? Jag gick iväg till huset och skulle säga till. Lagom att jag kom så var det en bil på väg därifrån. Jag frågade då om ifall dom ser efter katten, men det var ägaren som satt där bak. En ung kille som inte verkade ha en susning om något. Jag påpekade att det var lag om att det ska vara nät när det är så högt upp, och att jag funderade på att anmäla honom.
-Lag om vad????? Att katter inte får löpa????? Idiot.
Vet inte vad jag ska göra, men får väl bara ignonera det......om det går.

Igår så blev jag klar med datarummet. Det gick inte att möblera om som jag ville, men jag har "slaktat" lite möbler. En byrå som jag tänkt släng bland annat. Tog bort dom 3 understa lådorna och satte för ett skynke. Så det får fungera som bolåda. Och så har jag tagit bort den ena dörren till min bokhylla.....även där har jag bäddat. Och så en vanlig bolåda. Men den ligger för tillfället mest Kurt i. Både Jamie och Suzie verkade gilla det som erbjöds. Vi får väl se hur det blir i slutänden. Får nog iallafall börja införskaffa allt som jag behöver nu så att det blir klart.

ps....Jag har uppdaterat sidan Kemisk kastrering :)

Så här ser det ut nu





Kurt ligger och sussar så gott







Här är katten som jag skrev om :(







2 kommentarer:

  1. Anmäl idioten! Om katten ramlar ner kan den spräcka urinblåsan och dö en plågsam död. Inför körkort på katter säger jag bara. Och när de ändå är igång kan de ta hundar och ungar också - körkort till alltså!

    SvaraRadera
  2. Håller fullständigt med ;alin!! Vilken j--la IDIOT!! Stackars kissen!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck