Sidor

lördag 30 juli 2011

Men..MULLENÖH!

- Pluppa ut och pluppa ut!!!!! Det är inte bara så att pluppa ut dom, säger jag till matte.
- Men snälla!!!! Jag håller på att bli galen av denna väntan.
Heheheh.....Ja, matte kan gått bli galen hon också. Förrästen så kan man inte bli det som man redan är.
- Men jag vill INTE!! Tycker ju att det är rätt så skönt att bara vila mig nu.
Matte himlar med ögonen, och jag känner igen blicken
-Men du kan ju vila när dina bebisar kommer, jag hjälper dig.
-HJÄLPER MIG!!!! Hörrödu.......Jag vet minsann hur det var förra gången. Visst är jag tacksam för hjälp men jag fick ju knappt ha min unge hos mig.....Du gick ju runt och bar på Mick hela dagarna :(

Matte ger med sig för denna gången. Och som vanligt så ska hon se mig i rumpan. Vad nu det ska vara bra för. Jag har ju bestämt mig, jag TÄNKER INTE bli så där äckligt blöt där bak, och jag tänker INTE ha några jobbiga, skrikiga ungar. Fast i och för sig, jag fixar nog inte att gå med dom hur länge som helst. Men så länge jag kan så ska jag minsann behålla dom helt för mig själv....så det så....

-SUZIE........SUUUUUUUUUUUZIE, kom gumman. Jag låtsas inte höra henne.  Aldrig får man vara ifred. Fast jag får nog byta gömställe för hon hittar mig alltid för tillfället. Där ligger jag under soffan.....sover, myser och känner mina ungar sparka. Jag tvättar mig lite för att lugna dom.
-Suzie, kom då gumman..!!..
-Meeeen, kan du inte bara lämna mig ifred???? Vad vill du nu då? frågar jag henne.
-Det är dax för dagens vägning.
-Men måste jag.....idag igen?!?
-Ja, det måste du. Vi måste ha lite koll på vikten förstår du. Och jag ser påsen hon har i handen.........GODIIIIS. Hon tror att hon lurar mig med den, men det är ju faktiskt så att jag lurar henne. För om jag inte kommer med en gång så får jag några :)
-Jaja, jag kommer, men då får du minsann lov att väga Jamie också.
-Jadå, det ska jag, säger matte. Jamie är redan i köket.

Vägningen idag gick väl lika bra som vanligt. Jag har lärt mig att det är lika bra att vara stilla i skålen med en gång för då kommer jag ju ifrån snabbare. Vågen visade att min vikt idag är 4650g så jag har gått upp med 44g sedan igår. Sammanlagt så har jag gått upp 1304g. Jamie väger idag 4390g och hon har gått upp med 42g, sammanlagt 1311g. Jag tar in på henne, nu skiljer det bara 7g :)

3 kommentarer:

  1. Så roligt Du skriver, Lotta! :) Jag måste säga att jag läser Dina bloggar med ett stort leende, varenda gång!
    Mick hälsar att han hoppas på många, fina syskon och han sänder en kramis till mamma Suzie och en purr till Jamie! Och så ber han att få hälsa att han själv är tjock och trind och klart spotted. Åtminstone i dagsläget. Och ögonen har bestämt sig för att förbli MÖRKT, MÖRKT bruna!:)

    SvaraRadera
  2. Suzie vet precis var hon har dig Lotta!!! Roligt inlägg hoppas du snart får bebisar väntar med spänning! LYCKA TILL Kramis!

    SvaraRadera
  3. Ha ha ha , så roligt de har med dig
    Mia hade oxo bestämda synpunkter. Dan före ... Nästa dag .. så ångrade hom sig ... när alla 6 bäbisarna ploppade fram
    Kram!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck