Sidor

onsdag 13 juli 2011

Jag flyttar nu!!!!

Nä, det gör jag inte, men det känns som att jag gjorde det. Har vänt upp och ner på hela köket idag och städat ur riktigt. Sydde ju nya gardiner i måndags men hann aldrig sätta upp dom, och igår var jag upptagen på annat håll. Men idag så. Jag var lite rastlös i morse och då kände jag för att städa.......bäst att passa på när lusten infaller. Visserligen så gick jag och sov ett par timmar för det blev inte så mycket sömn under natten som var, men ändå. Att det ska ta en hel dag för att få allt gjort som man vill!!!!! Men det är bara att inse, jag har inte samma ork som när jag var frisk, det blir många pauser. Dessutom så kommer jag ju ALLTID på att jag ska göra något emellan. Hmmmmmm.

Denna gången ville jag ha gardinerna lite annorlunda.....glad färg och inte så långa. Längden som då inte finns beror på kattungar som kommer inom kort, förra kullen kom på att man kunde klättra i dom :) Sen så har jag tröttnat lite på gardinkappa, även här ville jag göra något annorlunda. Ajja, hur som helst.......jag är nöjd. Och det är inte så ofta som det händer, men när Benny kom hem så sa till och med han att jag hade gjort det fint. I och för sig.....han drev nog med mig, men det bjuder jag på i så fall :-)

Ända sedan förra helgen när jag "bestämde" mig för att Suzie är dräktig så har hennes mage bara swissat till och växt som bara den. Jag kan nu klart och tydligt se hennes mage. Men jag retar mig som sjuttton på att jag inte har koll....Jag VILL ha koll. NÄR pluppar Suzies bebisar fram då??? Blev hon dräktig strax innan Fjodor fick sin spruta och då hon löpte, eller blev hon det 2 veckor senare när han fick en sån där hormonkick och dom parades igen. Fast jag vet ju inte om hon löpte då. Jag vet inte om dom fick till någon riktig parning.....jag vet INGENTING!!!!!!!





























Tycker Suzie är så fin. 







Kolla in bulan!! Fast tänk om hon bara är skendräktig :((


























Ett par bilder på Jamie också ;)



3 kommentarer:

  1. Så fint det bli. Jätteläcker färg. Söta små katter också.

    Ha det bra.
    Kerstin

    SvaraRadera
  2. Tjusigt :)!

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera
  3. Snyggt Lotta och vilka fina magar tjejerna har!

    Kramis

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck